БИЛКОВА ПАСТА ЗА ЕНЕРГИЯ И СИЛА С РОЖКОВА МЕЛАСА И ЖЕНШЕН

19.00лв.

БИЛКОВА ПАСТА ЗА ЕНЕРГИЯ И СИЛА С РОЖКОВА МЕЛАСА И ЖЕНШЕН

Този продукт е една много важна натурална добавка, която доставя сила и енергия на организма и осигурява на тялото тонус и жизненост. Помага за по-добра концентрация и пълноценното развитие на децата. Помага при сърцебиене и световъртеж. Тонизиращо средство при изтощение, бърза умора, психична и мускулна слабост, анемия, при полова слабост, атеросклероза и др. Облекчава дейността на дробовете и има отхрачващо действие. Предотвратява енурезата /нощно напикаване/ и повишава сексуалната активност.

Употреба: Приема се един път дневно по една чаена лъжичка. Разбъркайте добре преди консумация

Продукта не е лекарство, а хранителна добавка от растителен произход.

Разфасовка: 400гр.

ЗА СИЛА, ЗДРАВЕ, ЕНЕРГИЯ, ТОНУС – ВСИЧКО В ЕДИН ПРОДУКТ БИЛКОВА ПАСТА С ЖЕНШЕН!

Полезните свойства на женшена са в корена му. Той израства много бавно (4-6 години), трупайки жинзенозиди (вид сапонини) и гликозиди с уникална структура и действие. Едва тогава количеството им е достатъчно, за да има лечебен ефект.Това прави продукта подходящ за изключително бързо стимулиране и тонизиране на целия организъм. Женшенът е получил гръцкото име Panax, което означава „лекуващ всичко“, тъй като има забележителни адаптогенни качества, които подпомагат хората, независимо в коя фаза на живота са или на какви стресори се натъкват. Има три основни типа женшен: американски, китайски и сибирски. Всички те се считат за адаптогенни билки благодарение на способността им да ни помагат да се адаптираме ефективно към физически, емоционални и външни стресови фактори. Коренът от женшен е толкова ценен за китайците заради своите лечебни качества, че се цени повече от злато.

Женшенът подобрява общите модели на кръвообращение в организма, които добавят свеж кислород до важни региони и подобрява производството на клетъчна енергия. Помага още и за успокояване и баланс на функцията на надбъбречната жлеза, което позволява оптимално освобождаване на хормона на стреса. Този механизъм подобрява сигнализиране на кръвна захар при хора с диабет и повишава енергийните нива при тези със синдром на хронична умора. Също така се смята, че укрепва храносмилателната система, улеснява възстановяването на черния дроб и детоксикира отрови. Женшенът повишава образуването на червените кръвни клетки и има способността да се предотврати или да спомогне за премахване на анемия. Той подобрява притока на кръв към мозъка, което намалява възпалителните невродегенеративни състояния и подобрява творческото мислене и паметта.

-Женшенът образува в организма Т-килъри, вид клетки на имунната система, които унищожават болестотворните микроорганизми.
- Потиска образуването на ракови клетки, като така намалява риска от някои видове рак.
- Регулира отделянето на хормоните на стреса, стимулира образуването на ендорфини, подобрява настроението и самочувствието.
- Жен-шенът е наричан „мъжки корен“, защото помага при еректилна дисфункция. Повишава нивото на тестостерона в организма и на количеството сперматозоиди.
- Намалява нивото на кръвната захар и помага при диабет. По същата причина е неподходящ за страдащите от хипогликемия.
- Укрепва сърдечносъдовата система.

 

 


Добави към количката:

  • Произведено от: NURS LOKMAN HEKIM,Турция


Този продукт е добавен към нашия каталог Wednesday 18 April, 2018.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.