БИЛКОВА ПАСТА ЗА ПРОСТАТА С ВЪРБОВКА

18.00лв.

БИЛКОВА ПАСТА ЗА ПРОСТАТА С ВЪРБОВКА

Състав: Рожков сироп 35%, върбовка 25%, коприва, равнец, лавандула 

Това е натурален продукт, който помага за предпазване от възпаление и уголемяване на простатата. Действа диуретично, помага за изхвърляне на токсични вещества натрупани в организма и облекчава отоците в организма.Върбовката има силно противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Върбовката оказва лечебно действие при заболявания на простатната жлеза и при възпаления на пикочния мехур и е спомагателно средство при рак на простатата и пикочния мехур. Прилага се при заболявания на храносмилателната система – гастрит, клит, ентероколит, язва на дванадесетопръстника, както и при епилепсия и главоболие, срещу анемии и безсъние. Външно  билката се използва като успокояващо, почистващо и лечебно средство при леки изгаряния, кожни обриви, язви и други кожни раздразнения.Също се препоръчва при стомашно-чревни разстройства като дезинтерия и диария.

Начин на употреба: Приема се два пъти дневно, по една чаена лъжичка. Разбъркайте добре преди консумация! Желателно е да използвате дървена лъжица.

Този продукт не е лекарство, а хранителна добавка от растителен произход.

Разфасовка: 400гр.

ВЪРБОВКАТА- панацея при заболявания и увеличение на простатната жлеза.

Върбовката се използва в традиционната медицина за всякакви неразположения на простатата. Билката добива особена популярност след излизането на книгата на австрийския фитотерапевт Мария Требен „Здраве от аптеката на Господ”. Тя я прилага успешно при всякакви оплаквания, свързани с простатната жлеза и пикочните пътища.

Доброкачествена простатна хиперплазия е едно от най-често срещаните заболявания, което засяга предимно мъжете на възраст над 50 години. Нормално простатата започва да се уголемява след 45 годишна възраст и от този момент нататък растежът продължава. Модерната медицина описва този процес не като заболяване, а като състояние. Доброкачествената хиперплазия е разпространена и при по-възрастните мъже – над 80 години и се среща при около 90% от популацията. Тъй като засяга изключително широк кръг хора увеличената простата е социално значимо състояние, което има своето категорично медицинско решение.

Свойствата на Върбовките (Epilobium parviflorum и Epilobium angustifolium) са добре познати при лечението на всякакви неразположения на простатата. Те са известни със силните си противовъзпалителни свойства, оказващи благотворно влияние при простатит.

Редица изследвания доказват, че Върбовката и нейните активни съставки (елагитанините Оenothein А и B) действат на няколко нива върху простатната жлеза:

- възпрепятстват размножаването на епителните клетки при хиперплазия на простатата (ДПХ);

- инхибират ензимите, които превръщат тестостерона в дихидротестостерон или естроген – основни причини за развитие на хиперплазия на жлезата;

- действат противовъзпалително;

- антибактериалното действие е предимно върху бактериите Ешерихия коли – един от най-честите причинители на простатит;

- имат диуретично действие. Усилването на диурезата е много важно както при ДПХ, за да се облекчи работата на стеснената и притисната уретра, така и при простатита, за да се изчистят по-лесно и бързо от бактерии урогениталните пътища.


Добави към количката:

  • Произведено от: NURS LOKMAN HEKIM,Турция


Този продукт е добавен към нашия каталог Wednesday 18 April, 2018.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.