СПИРУЛИНА на капсули

65.70лв.

СПИРУЛИНА (SPIRULINA CAPSULES)

Таблетките спирулина на "Тянши" са приготвени от водорасло от езерото Цинхай в Китай чрез съвременни технологии.

Състав:прах от изсушено диворастящо синьо-зелено микроводорасло спирулина,бета-каротин.

В състава на спирулината влиза много рядка гама линоленова киселина в естествен вид.Това осигурява силата на физеологичния и ефект. Спирулина съдържа гликоген, който е способен бързо да снабдява организма с енергия.Той не натоварва жлъчните пътища и не предизвиква хипоглекения. Специфичните естествени пигменти на спирулината-полизахарид и пигмент на синьозелено водорасло също са важни за жизнената дейност на организма. Спирулинасъдържа 18 вида аминокиселини, 8 от които са жизнено важни за човека.

Приложение:

  1. Програми за намаляване на теглото, пречистване на организма от шлаки.
  2. При хора, пребиваващи в екологично неблагоприятни територии, работещи във вредни производства.
  3. За прочистване на червата и възстановяване на нормалната миклофлора при дисбактериози, при хронични заболявания на червата, холецистити, за профилактика на рака на дебелото черво.
  4. При хронични възпалителни заболявания, включително при хепатит, туберкулоза, хроничен бронхит и др.
  5. Профилактика и лечение на заболявания на ставите, остеохондроза, миозити.
  6. За стимулиране на растежа в юношеска възраст.
  7. Профилактика и лечение на прогресиращо късогледство, катаракти и други очни заболявания, а също така при увреждане на ретината при диабетици.
  8. При комплексно лечение на болни от диабет, при инсулино-зависимите е възможно значително да си намали дозата на инсулина.
  9. Профилактика и лечение на атеросклероза и свързани с нея коронаросклероза, стенокардия, исхемична болест на сърцето. склероза на кръвоносните съдове в главния мозък, след инфаркт, инсулт, регулиране на артериалното налягане при хипо и хипертоници.
  10. При хипоимунни състояния, за често боледуващи от остри респираторни вирусни заболявания /над 4 пъти в година/ и грип.
  11. При непълноценно хранене - обогатява храната с необходимите съставки.
  12. При заболявания на кожата, свързани с хиповитаминози, дискбактериоза, преждевременно повяхване, сухост, хиперкератоза при възрастните хора.
  13. спирулината се усвоява прекрасно, тя нормализира микрофлората на червата, интензивно пречиства организма, в резултат на което в ставите, мускулите и лимфата намалява съдържанието от токсичните продукти на метаболизма, които отравят не само отделните органи, но и мозъка. Благотворното влияние на спирулината се проявява в укрепване на мускулите, подобряване на зрението, състоянието на косата, еластичността на кожата, нормализиране нивото на холестерол в кръвта, подобряване на чернодробните функции, укрепване на нервната система. Спирулина повишава устойчивостта към умора и регулира имунната система на организма.
  14. Спирулина пречиства кръвта, стимулира кръвотворните функции, лекува анемията, способността за заздравяване на раните, регулира процесите на метаболизма, заздравява функцията на бъбреците и отделя токсичните вещества.

Начин на употреба:

По една таблетка три пъти на ден между храненията, като се пие с не по-малко от една чаша топла вода.

Разфасовка: 100 капсули


Добави към количката:

  • Модел: A13
  • Произведено от: TIENS - ТЯНШИ


Този продукт е добавен към нашия каталог Monday 18 August, 2008.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.