КИСТ-АЛ ХИНДИ - Желирани капсули Kyst al Hindi (Костус)

40.00лв.

КИСТ-АЛ ХИНДИ - Желирани капсули Kyst al Hindi (Костус) - универсално средство за защита от различни заболявания.


Състав: Кист-ал хинди /Costus/ и студенопресован зехтин

Невъзможно е да се определи основната, отличителна терапевтична характеристика на Кист ал хинди, тъй като тя е еднакво добра както за вирусни, така и за бактериални инфекции и ефективно се бори с гъбичките, злокачествени образувания има силен антиоксидантен ефект, ето защо кист ал хинди е универсално средство за всички болести. Kyst al Hindi е ефективен при решаване на целия спектър от проблеми на женското безплодие: - възпаление; - поликистоза; - ерозия; - миоми; - не носят плод; - проблеми с овулацията; - хормонален дисбаланс.

Растението е известно за неговите антипаразитни свойства и се използва за лечение на хелминтна инвазия като спомагателен метод, който ще помогне за ускоряване на пречистването на човешкото тяло от токсични вещества, шлаки и паразити.

Препоръчва се за:

- хормонални нарушения; диабет;

- различни видове онкологични заболявания и особено в областта на женската онкология

- алергии и алергични заболявания, екземи, невродермити и псориазис;

- заболявания на дихателната система (астма, синузит, ринит, бронхит);

- настинки и грип;

- заболявания на черния дроб и жлъчния мехур, панкреатит, заболявания на щитовидната жлеза;

- сексуални проблеми, женско и мъжко безплодие, урогенитални заболявания, простатит и заболявания на пикочните пътища;

- заболявания на стомашно-чревния тракт (дисбактериоза, диария, запек, проблеми с храносмилането, полипи на стомаха);

- за почистване на лимфната система и кръвта от вредни организми и вируси

- сърдечно-съдови заболявания, хипертония;

- нарушена концентрация, заболявания на нервната система и психически стрес;

- подобряване на защитните сили на организма (имунитет) и подобряване на цялостното здраве при всички възрасти;

- отделно се препоръчва за спортисти и всички онези, които водят активен начин на живот и се нуждаят от допълнителна защита на тялото.

Пиенето на Кист ал хинди е насочено към разтваряне на кръвни съсиреци, антихелминтни проблеми, елиминиране на проблеми с менструалния цикъл, за мъже-профилактични урологични заболявания, заболявания на храносмилателната система, действа успокоително, повишава сексуално желание, подобряване на апетита.

Препоръчителна употреба: 1 капсула преди храна, два пъти на ден.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: 
Kyst al Hindi, (Костус ) е извлечено от земната кора и корените на дървото Costus Speciosus, което расте в Индия. По отношение на терапевтичните си свойства растението превишава много от лечебните свойства на синтетични препарати и няма никакви противопоказания. Невъзможно е да се определи основната, отличителна терапевтична характеристика на кист ал хинди, тъй като тя е еднакво добра както за вирусни, така и за бактериални инфекции и ефективно се бори с гъбичките, злокачествени образувания има силен антиоксидантен ефект, ето защо кист ал хинди е универсално средство за всички болести.

Костус има всички горепосочени свойства, дължащи се на съдържащата се в него бензоена киселина и хилинин, които имат отлични антисептични, антимикробни и противогъбични свойства. Кист хинди "черен" (хинди) е извлечена от корените и кората на дървото затова тя е силна и горчива на вкус.

Kyst al Hindi се използва успешно в козметологията, за лечение на акне, стрии, различни кожни заболявания, лунички и петна.

Kyst al Hindi помага за изчистване от паразити и червеи.

Въпреки широкия спектър на действие на растението е известно за неговите антипаразитни свойства и се използва за лечение на хелминтна инвазия като спомагателен метод, който ще помогне за ускоряване на пречистването на човешкото тяло от токсични вещества, шлаки и паразити.

Kyst al Hindi е ефективен при решаване на целия спектър от проблеми на женското безплодие: - възпаление; - поликистоза; - ерозия; - миоми; - проблеми с овулацията; - хормонален дисбаланс. Билковото лечение на безплодието не е иновация, а традиция, доказана от векове. В продължение на много векове Костус се използва от източните жени като ефективен начин за бързо забременяване и лечение на женски заболявания. И въпреки факта, че много традиции са постепенно забравени, използването на kyst al hindi е широко разпространено и се използва като естествен лечебен агент, който е помогнал на много жени по целия свят да разрешат проблема с безплодието.

Показания за употреба:

Сърдечно-съдови заболявания, хипертония;Ендокринни нарушения при мъже и жени;
Онкологични заболявания от различен тип и особено в областта на женската онкология;
Студ, грип, възпалено гърло, остри респираторни инфекции, остри респираторни вирусни инфекции, плеврит, всички заболявания на дихателната система (включително астма, бронхит и туберкулоза);
Заболявания на стомашно-чревния тракт, проблеми с храносмилането;
Инфекциозни и неинфекциозни възпалителни заболявания на урогениталната система при мъже и жени;
Безплодие при жени, простатит, импотентност при мъжете;
Ишиас;
Бактериални инфекции на организма;
Гъбични заболявания и лезии на кожата, лигавиците и вътрешните органи;
Възстановително средство след тежки заболявания.

Производител: TIBOMED - TIBBIO HEALTH SERVICES AND TRADING COMPANY, Република Казакстан

Разфасовка: 60 капсули


Добави към количката:


Този продукт е добавен към нашия каталог Tuesday 10 September, 2019.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.