МАГНЕЗИЕВ МАСАЖЕН ГЕЛ "ZECHSTEIN ORIGINAL" ® - 100мл

7.00лв.

МАГНЕЗИЕВ МАСАЖЕН ГЕЛ "ZECHSTEIN ORIGINAL" ® 100мл 

Магнезиевият гел е ултрачистa, силно концентрирана форма на магнезиев хлорид    ( MgCl2).Магнезият, в най – чистата си форма се извлича от дъното на древно и отдавна изчезнало море на име Zechstein  в Северна Европа. Уникалната формула на магнезиевия гел Zechstein съчетава всички предимства на магнезиевия хлорид, има мощен лечебен и подхранващ кожата ефект, отпуска мускулите, повишава клетъчната енергия и поддържа жизнените процеси в цялото тяло.


Магнезиевият гел е най-добрият гел за локално приложение и Трансдермална терапия с магнезий.

Магнезиевият гел е не само ефективно средство за повишаване на магнезиевите нива в организма, но е особено полезен за лечение на кожни заболявания (напр. псориазис )

Състав: Чиста вода, магнезиев хлорид и микроелементи произхождащи от дъното на древното Zechstein море.
 

Указания: Нанесете върху кожата. В случай на наранена кожа, гелът може да предизвика смъдене или парене. За максимален ефект, препоръчваме да престои върху кожата възможно най-дълго, преди измиване или изплакване. 
 

Забележка: За хора с чувствителна кожа препоръчваме да се направи тест за поносимост, като се нанесе малко количество гел върху по-малко чувствителна зона, например задната част на ръката, преди употреба върху други части на тялото.

Разфасовка: 100мл


Добави към количката:

  • Произведено от: ZECHSTEIN ORIGINAL ®


Този продукт е добавен към нашия каталог Monday 08 April, 2013.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.