ПРОГРАМА 2 КОЛО - ВАДА ПЛЮС

191.25лв.  172.00лв.
Запиши: 10% отстъпка

ПРОГРАМА 2 КОЛО - ВАДА ПЛЮС (PROGRAM 2 COLO - VADA  PLUS). КОМПЛЕКСНА ПРОГРАМА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ЦЕЛИЯ ОРГАНИЗЪМ И НАМАЛЯВАНЕ НА ТЕГЛОТО.

Това е уникална поетапна програма за очистване на организма и отслабване. Специално подбраните растителни компоненти позволяват да се изхвърлят натрупаните шлаки и токсини. Програмата Коло-Вада Плюс е разчетена за 14 дни и включва 3 етапа, които се намират в пълна хармония с функциите на организма и практически не създават неудобства за обичайния начин на живот. Програмата Коло-Вада Плюс е прост и ефективен начин за създаване на здрава вътрешна среда в организма чрез изхвърляне на шлаките от храносмилателния тракт, дебелото черво и целия организъм.

Режим на пиене по време на прочистващата програма Коло-Вада Плюс.

По време на прочистването е необходимо да се пие достатъчно вода. Това е необходимо условие за всички видове прочистващи програми. Водата е основният лечебен фактор. На практика всички проблеми, които се появяват по време на прочистването, са свързани с недостиг на вода, който се проявява с интоксикация, вкиселяване, очистителни кризи. Натоварването се поема от отделителните системи на организма, които са регулатори на водния баланс: лимфна, отделителна, дихателна, кожа и стомашно-чревен тракт. Точно затова при всяко прочистване е необходимо достатъчно количество вода - от 2 до 3 литра дневно.

Това е уникална поетапна програма за чистене на организма и отслабване. Програмата Коло-Вада Плюс е разпределена за 14 дни и включва 3 етапа, които са в пълна хармония с нормалните физиологични функции. Тази програма не създава неудобства и е съобразена с обичайния начин на живот.

Коло-Вада Плюс е прост и ефективен начин за създаване на здрава вътрешна среда в организма благодарение на освобождаването на храносмилателната система и организма като цяло от натрупаните токсини.

Основният компонент на програмата представлява прахът Коло-Вада Микс.

Програмата включва три етапа:
1. Подготовка (7 дни);
2. Чистене (4 дни);
3. Възстановяване (3 дни).

Първи етап – Подготовка – 7 дни (от първия до седмия ден включително)
През този етап на програмата се приемат 14-те пакетчета N 1, съдържащи по 10 таблетки и капсули. Начин на употреба: Два пъти дневно (сутрин и вечер) по 1 пакетче.

ПЪРВИ ЕТАП - ВАЖНИ УКАЗАНИЯ /седем дни - подготовка/

7.00 ч. Пакетче с таблети №1 + 300 мл вода с Корал Майн + 1 капсула Микрохидрин

9.00 ч. Плодове (без банани, ябълки, круши, дини)

12.00 ч. Желателно е да се консумира: кафяв ориз или печени картофи (печени с люспите в станиол или в гювече) + салата по желание

15.00 ч. Може да се консумират плодове или салата от пресни зеленчуци.

18.00 ч. Може да се консумират задушени, на пара или сурови: броколи, карфиол, чушки, зелена салата, моркови, червено цвекло,магданоз, целина, копър, тиква (печена), тиквички, кълнове от люцерна, краставици, домати, артишок, аспержи, авокадо, сушени сини сливи, сок от лимон, билков чай с мед.Ако организмът изпитва нужда от сладко, могат да се ядат фурми, но само натурални.

19.00 ч. Пакетче с таблети №1 + вода с Корал Майн

 

През този етап организмът се подготвя за чистенето – токсините преминават в дебелото черво. Организмът си осигурява хранителни вещества, нормализира се работата на червата (тънките черва и дебелото черво).

Всяко пакетче N 1 съдържа:
Алтимейт (Витамин А 3300 МЕ, Витамин D3 133 МЕ, Витамин Е 70 МЕ, Витамин С 200 мг, Калций 167 мг, Магнезий 67 мг, Пантотенова киселина 20 мг, Молибден 16,6 мг, Витамин В1 10 мг, Витамин В2 10 мг, Витамин В6 10 мг, Витамин В3 5 мг, Цинк 2,5 мг, Манган 2,5 мг, Желязо 2,5 мг, Мед 0,33 мг, Йод 0,03 мг, Фолиева киселина 70 мкг, Витамин В12 20 мкг, Биотин 20 мкг, Селен 17 мкг, Хром 17 мкг, Бетаин, Холин, Парааминобензоена киселина, Инозитол, Силициев двуокис, Целулоза, Поливидон, Магнезиев стеарат, Кайенски пипер, Корен от сладник, Лайка, Rosa cinnamomea, Оризови трици, Овесено брашно, Морско кафяво водорасло – келп, лецитин) – балансиран комплекс от натурални витамини и микроелементи, които осигуряват необходимите дневни дози.

Витамин С – антиоксидант, защитаващ организма от инфекции и увеличаващ съпротивителните му сили. Витамин С засилва устойчивостта на организма срещу токсините, които се отделят в процеса на чистенето. Мега Ацидофилус (всяка капсула съдържа лакто- и бифидобактерии) – поддържа нормалната бактериална среда в чревния тракт.

Американски зърнастец Cascara Sagrada (Rhamnus purshiana) – натурално слабително средство. Осигурява меко чистене на червата, има успокояващ и заздравяващ ефект.

Люцерна – понижава нивото на холестерина в кръвта, доставя на организма витамини, микроелементи и белтъци, необходими по време на чистенето. Има кръвоспиращо и диуретично действие.

Билкова рецепта N 2 – комбинация от чесън, червена детелина, сминдух, сена, градински чай, цимицифуга. Тези билки се използват за общо чистене на организма.

Листа от черен орех – Смята се за едно от най-ефективните натурални средства за чистене на организма от паразити. Черният орех е богат на манган и е великолепно средство за стимулиране отделянето на жлъчни сокове и нормализиране на чревната перисталтика.

Втори етап – чистене – 4 дни (от осмия до единадесетия ден включително)
През този етап на програмата се приемат 8-те пакетчета N 2, съдържащи по 8 таблетки и капсули, и 16-те пакетчета по 12 g, съдържащи Коло-Вада Микс.

Начин на употреба: Два пъти дневно (сутрин и вечер) по 1 пакетче.

ВТОРИ ЕТАП - ВАЖНИ УКАЗАНИЯ /четири дни - пречистване/

7.00 ч. Пакетче с таблети №2 + 300 мл вода с Корал майн + 1 капсула Микрохидрин.

9.00 ч. Прахче Коло-Вада + 300 мл вода с Корал Майн

12.00 ч. Прахче Коло-Вада

15.00 ч. Прахче Коло-Вада

18.00 ч. Прахче Коло-Вада

19.00 ч. Пакетче с таблети №2 с вода с Корал Майн21.00 ч. В първия ден от втория етап се взимат 2 таблетки от Lax-S, Лаксена или друг препарат на основата на зърнасец.

Разтвореният прах Коло-Вада Микс се приема 4 пъти дневно (на всеки 3-4 часа). През тези четири дни не се употребява никаква храна (независимо дали е твърда, или течна). Може да се пият сокове, леки билкови чайове или вода. Разтвореният прах набъбва в храносмилателния тракт и не се изпитва чувство за глад. Между приемите на Коло-Вада Микс се пие минимум по една чаша вода. Ако не настъпи нормално изпразване на дебелото черво, е необходимо вечерта да се направи клизма с топла вода.

Приготвяне на коктейла Коло-Вада Микс:
Съдържанието на едно пакетче Коло-Вада Микс се сипва в чаша студена вода или студен плодов сок. Разбърква се добре и бързо се изпива, след което се пие още една чаша вода.

Нашата препоръка е:
1. За разтваряне на Коло-Вада Микс използвайте студен плодов сок. Коло-Вада Микс се пие много по-лесно и приятно със сок, отколкото с вода. Подходящ е портокаловият сок, ако нямате алергия към цитрусови плодове. Най-добре е да се използват свежи сокове, към които не се добавя захар, но може да се използват и готови сокове, което в никакъв случай не влошава действието на препарата, а даже прави програмата по-приятна и комфортна.

В началото може да експериментирате и с вода, и със сок, за да прецените кое предпочитате. Препоръчително е Коло-Вада Микс да се разтваря в коралова вода или в сок с добавен HydraCel. Не се страхувайте да експериментирате. Изборът е ваш.

2. Сокът или водата, с които се разтваря прахчето, трябва да бъдат студени, защото при използването на топла вода Коло-Вада Микс набъбва толкова бързо, че изпиването на получения разтвор става практически е невъзможно – образува се плътна желеобразна маса.

3. Коло-Вада Микс се сгъстява много бързо дори в студена вода, затова след изсипването на прахчето в сока (или водата), трябва бързо да се разбърка и веднага да се изпие, без да се чака пълното разтваряне на праха.

През втория етап става чистене на чревния тракт с помощта на силно набъбналия прах Коло-Вада Микс, който образува желеобразна маса, притежаваща изключителната способност да обгръща голямо количество от застоялото се в червата съдържимо. В резултат на това чревното съдържимо се размеква и може лесно да се изведе от организма.

Всяко пакетче N 2 съдържа:
Алтимейт – 1 таблетка;
Мега Ацидофилус – 1 капсула;
Витамин С (500 mg) – 1 таблетка;
Люцерна (Alfalfa) – 2 таблетки;
Американски зърнастец (Cascara Sagrada) – 1 таблетка;
Билкова рецепта N 2 – 1 таблетка;
Листа от черен орех (Black Walnut Leaves) – 1 таблетка.

Съдържание на Коло-Вада Микс: семена от живовляк 6,22 g; каолин 5,03 g; лимонова кора 0,49 g; лецитин 0,12 g; сушени сини сливи 0,1g; бананов аромат 0,02 g; екстракт от корен от сладник 0,01 g.

Каолинът действа като адсорбент и поглъща токсините от храносмилателния тракт. Това изключително вещество адсорбира токсични вещества 40 пъти повече от собственото си тегло! Каолинът способства за изхвърлянето на застоялото се чревно съдържимо и размеква втвърдените, покрити със слуз вещества, полепнали по стените на червата.

Трети етап – Възстановяване – 3 дни (от дванадесетия до четиринадесетия ден)
През този етап на програмата се приемат 6-те пакетчета N 3, съдържащи по 8 таблетки и капсули.

Начин на употреба: Два пъти дневно (сутрин и вечер) по 1 пакетче по време на хранене.

За да може храносмилателната система да възобнови нормалните си функции от дванадесетия до четиринадесетия ден се препоръчва да се приемат само сурови или преминали през незначителна кулинарна обработка зеленчуци. Продуктите, съдържащи белтъчини – яйца, месо и други, се включват в хранителния режим постепенно и на малки порции, започвайки от тринадесетия ден. 

ТРЕТИ ЕТАП - ВАЖНИ УКАЗАНИЯ /възстановяване/

7.00 ч. Пакетче с таблети №3 + 300 мл вода с Корал Майн + 1 капсула Микрохидрин. Диетата е както през първия етап.

19.00 ч. Пакетче с таблети №3 + 300 мл вода с Корал Майн

 

Всяко пакетче N 3 съдържа:
Алтимейт – 1 таблетка;
Мега Ацидофилус – 2 капсули;
Витамин С (500 mg) – 1 таблетка;
Люцерна – 2 таблетки;
Американски зърнастец – 1 таблетка;
Digestable® – 1 капсула.

Digestable® (ензими, подобряващи храносмилането) – съдържа бромелайн, амилаза, лактаза, целулаза, липаза, малтаза, валидаза (Validase®), протеаза, нанокластери (силиций, калиев карбонат, магнезиев сулфат), фикотенов комплекс (каротеноиди, фикотенов концентрат, витамин Е, селенов аминоат), глюкоамилаза и инвертаза на основата на растителни влакна. Тези храносмилателни ензими осигуряват нормалното храносмилане след диетата от втория етап, включваща само сокове.

Ако червата се препълват, а функциите им са слаби, Програма 2 – Коло-Вада Плюс, може да се повтаря на всеки 2 месеца. За останалите случаи се препоръчва програмата да се използва два пъти годишно, за да може да се осигури нормално функциониране на храносмилателната система.


Добави към количката:

  • Модел: 1200
  • Произведено от: ROYAL BODY CARE


Този продукт е добавен към нашия каталог Wednesday 14 October, 2009.