SANA by Omega EUJ-707 (цвят: бял, червен, хром)

770.00лв.

SANA EUJ - 707 - ХОРИЗОНТАЛНА ПРЕСОВАЩА СОКОИЗТИСКВАЧКА! SANA BY OMEGA ДЖУС-ЕКСТРАКТОР С ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ

Многофункционалният модел на хоризонтална пресоваща сокоизстисквачка - Sana by Omega сe утвърди като бестселър през 2015 и 2016г. Първата домашна пресоваща машина с толкова голям отвор за плодове и зеленчуци! Досега само някои модели вертикални машини имаха близък размер до този, но сега Sana променя ситуацията. Пресоващата машина вече не е бавна, както се твърдеше за други модели. Пускате по-едри парчета през отвора, а машината ги захапва и смила без проблем.

За първи път в България - сокоизтисквачка с доживотна (неограничена) гаранция за мотора. Най-високото качество винаги е защитено с добра гаранция! С уникален по рода си ел. двигател - тих, мощен и надежден, но в същото време и икономичен! - Sana EUJ-707 няма да се спре пред никой плод или зеленчук. Накиснати ядки и фурми, бебешки храни и плодов сладолед - всичко това е като детска игра с този модел сокоистисквачка.

Не само новият дизайн е впечатляващ при Sana. Тази машина от последно поколение е снабдена с мощен мотор, който ще изцеди до сухо пулпата, преди да я изхвърли. Така в сока попадат повече витамини, ензими, минерали и сокове от вашите продукти. Максималната ефективност е гарантирана от двустепената система за изцеждане на вала и ниските обороти на въртене 70 об./мин. Може би не тихата работа на машината е най-впечатляващо за ценителите на здравословния сок. Със Sana ще изцеждате с лекота и твърди и меки продукти, всякакви зеленолистни, без да увреждате нутриентите чрез загряване или окисление, както се случва при центробежните модели. Sana не се задръства от дългите целулозни влакна на целината, а вие продължавате с поредната чаша здраве, без да губите време за разглобяване и чистене.

Sana EUJ-707 e първият модел хоризонтална пресоваща машина, която има втора цедка с по-едри отвори, за да е възможно приготвянето на сок с повече парченца плод. Сега няма да изхвърляте месестата част на меките плодове (ягоди, киви, круши) и сокът от домати ще бъде още по-плътен. Цедката с големи отвори увеличава добивът на сок от меки продукти. А с помощта на новото бутало със силиконов пръстен, ще се справяте с меките продукти без остатъци от тях по стените на гърлото и между вала и цедката, което определено бе недостатък на вертикалните модели.

От изключителна важност са материалите от които е направена вашата сокоизтисквачка. При Sana са използвани безвредни за здравето материали - пластмаси без бисфеноли (all BPA free). Дългата употреба е гарантирана и от супер-здравата пластмаса, използвана за изработката на вала и трите цедки.

Не може да се подминат качествените промени по отношение на съдовете, включени в комплекта. Новият модел на Omega за Европейският пазар Sana e снабден със стъклена кана за сок и с контейнер за отпадъци от неръждаема стомана. Дизайнът на машината е красноречив сам по себе си. Но едва след като започнете да я използвате, ще откриете удобството на кабела, който може да се завърти на всяка страна, да се включи към контакт, независимо на коя страна се намира, а на вас няма да ви се мота кабел по кухненския плот.

Смело ви препоръчваме този нов модел сокоизтисквачка, тъй като е най-ефективна и най-лесна за поддържане спрямо други модели с един вал. Живите ензими, запазени в сока приготвен със Sana ще ви доставят ежедневно вкусната доза жизненост за вашето тяло. Бъдете перфектни, като се снабдите с последната технология при сокоизтисквачките.Характеристики

- бавна скорост на пресоване - 70 об./мин.

- широк отвор за продукти (по-широк от всяка друга пресоваща фреш машина)

- безопасни материали - без бисфеноли (BPA-free)

- вал, цедки изработени от издръжливия GE Ultem материал

- стъклена каничка за сок

- кана за пулпа от неръждаема стомана

- допълнителна цедка с по-едри отвори за повече пулпа в сока

- приставки за формиране на спагети и гризини

- подходяща за сок от цитруси, ябълки, кореноплодни, зеленолистни зеленчуци, грозде ...

- цвят: червен (Ферари); бял (перлен) или хром (с метален отблясък).

При поръчка изберете желания от Вас цвят..

- марка: Sana (by Omega), EU

- Консумация на мотора: 200 W

- Тегло: 5,7 кг.

- Размери: 420 x 187 x 320 мм

- произведено: Южна Корея

- * 3 години гаранция за всички части и доживотна гаранция за мотора /гаранцията важи само за домашно ползване на уреда/.

Добави към количката:

  • Модел: EUJ-707


Този продукт е добавен към нашия каталог Monday 28 May, 2018.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.