АТЕЛОКОЛАГЕН (ATELOKOLAGEN) "Colway"

139.00лв.

АТЕЛОКОЛАГЕН (ATELOKOLAGEN) "Colway"

Активни съставки: Тропоколаген, Ателоколаген, Проколаген, Серицин (течна коприна), Колоидно злато, Розово масло, Еластин, Полипептиди (аргинин и лизин).

Истински шедьовър на биотехнологията на белтъчините. В тази уникална композиция са съчетани три вида дребномолекулни колагени: тропоколаген – изолирани молекули от рибени кожи, които запазват строежа на тройната спирала; ателоколаген – триспирален с идеална биологична чистота; проколаген или пептидни вериги, които едва в процеса на колагеногенезата създават колагенови спирали.

Тройната колагенова спирала, потопена в хидрогел, е допълнена с еластин и не-йоново злато, което в синергия с колагеновите пептиди действа на принципа на йонната помпа – ускорява миграцията на активните съставки и стимулира очистването на организма по кожен път. Предотвратява пигментацията, действа успокояващо, бактерицидно и биостимулиращо. Ателоколагенът дължи своята кадифена мекота на серицина, своята миризма – на естествения розов аромат, а прекрасната си абсорбция – на прилагането за първи път в козметологията на толкова малки белтъчни агрегати. Особено препоръчителен за лице, шия и деколте с първи бръчки и признаци на умора и остаряване.

Действия:

- Обновява и изглажда епидермиса

- Регенерира и хидратира

- Предотвратява загубата на еластичност на кожата

- Предпазва кожата от оксидационния стрес

- Стимулира фибробластите за производство на собствен колаген

- Активира очистването на кожата

- Прави кожата мека при допир, еластична, лъчезарна и копринено гладка.

Разфасовка: 50 мл


Добави към количката:

  • Произведено от: COLVITA


Този продукт е добавен към нашия каталог Sunday 25 June, 2017.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.