АТЕЛОКРЕМ MC2 "COLWAY"

117.00лв.

АТЕЛОКРЕМ MC2 БИОМИМЕТРИЧЕН КРЕМ С ТЕЧНИ КРИСТАЛИ

Активни съставки: ателоколаген, проколаген, полипептиди (аргинин и лизин), колагенови аминокиселини, пиперин, женшен, акай.

Интелигентна основа от течни кристали, обогатена с биомиметични активни компоненти и трите типа природен колаген – ателоколаген, тропоколаген и проколаген.

Първият крем в света, който свързва три преломни открития в един продукт – биомиметиката, течните кристали и ателоколагена, обогатен с биоревитализатора МС2. Необикновено леката и елегантна олеосомова структура на крема е идеално съгласувана с физиологията на кожата, а активните биомиметични компоненти, благодарение на течните кристали действат много по-ефикасно, отколкото в обикновените кремове. В роговия слой на кожата Ателокремът нивелира бръчките, подхранва и хидратира. Биоревитализаторът МС2 е комбинация на ботанични екстракти от женшен и ягодите акай, които действат антиоксидантно и тонизиращо.

Действия на Ателокремът MC2:

- Инжектира енергия в кожата

- Пази нейната плътност и стегнатост

- Подобрява еластичността и колорита на кожата

- Събужда клетъчния метаболизъм

- Съюзник в борбата с остаряването на кожата.

Ателокремът е 24-часов крем с изключителна в света на козметиката универсалност. Подходящ за всяка възраст и всички типове кожа.

Разфасовка: 50 ml


Добави към количката:

  • Произведено от: COLVITA


Този продукт е добавен към нашия каталог Sunday 25 June, 2017.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.