БИЛКОВ КРЕМ ПРИ ПСОРИАЗИС 100 мл.

16.80лв.

БИЛКОВ КРЕМ ПРИ ПСОРИАЗИС

Състав: Сарсапарила, живениче, обичниче, змийско мляко, пчелен восък, зехтин.

Предназначение: Благоприятно действа при псориазис, екземи, алергични и др. кожни обриви с неясно естество и др.

Признаци и симптоми на псориазис:
Също като екземата, псориазисът е много особено и комплексно състояние, което трудно се приема и овладява. Един от начините за справяне с такъв проблем е използването на билков крем за псориазис, който да омекоти и успокои кожата.
Псориазисът представлява често срещано хронично кожно възпаляване. То обикновено протича на различни фази с периоди на подобряване и влошаване, а все още не е известно какво го причинява. С крем за псориазис могат да се третират характерните плаки, които са ясно изразени при плочковия псориазис, най-разпространеният тип.
Тези плаки причиняват проблеми в регенерацията на клетките, която и без това е нарушена, също както и кръвоносните съдове и дълбоките епидермални слоеве. Третирането с крем за псориазис може да помогне да се облекчат тези лезии, които обикновено се намират на коленете, лактите или по скалпа.

Проблемите при псориазис са причинени от няколко различни фактора, включително:
- Възпалителни реакции в дермалните слоеве и епидермиса;
- Съкратен цикъл на растеж на кожни клетки
- По-голям обмен на кератиноцити
Различават се няколко типа псориазис, като най-често срещан е плочковият. Освен него, има точков, инвертен, пустулозен и еритродерматичен. Всеки от тях има своите особености, които обикновено се изразяват в големината, формата и чувствителността на лезиите. Последните могат да се третират с крем за псориазис, който помага при кожни проблеми, както и за чувствителна кожа, която не понася други видове козметика.
Обикновено лечението на псориазис се очертава дълго във времето, ако въобще може да се нарече лечение. По-скоро терапевтичните мерки за овладяване на проявленията на заболяването включват хидратиращи продукти като билковия крем за псориазис, емолиенти и кортикостероиди.
Билковият крем може да се използва като спомагателно или поддържащо средство при псориазис, атопичен и себореен дерматит. Подходящ е и при суха кожа или пърхот за интензивна подхранваща грижа, благодарение на уникалния си билков състав.
Терапевтичните способности на билковия крем за псориазис могат да бъдат полезни при хора с кожни проблеми и суха груба кожа. Кремът е със силен овлажняващ и подхранващ ефект, който често се препоръчва от дерматолози на хора с напукана или суха кожа.
Редовното прилагане на подхранващи продукти като билковия крем за псориазис трябва да се осъществява както при влошаване на състоянието, така и по време на ремисия.
Предимствата на билков крем за псориазис:
Напълно натурален природен продукт, произведен с внимание и с мисъл за безопасността на употребяващите го. Кремът е силно овлажняващ, прониква в по-дълбоките слоеве на кожата и има бързо действие. Неговата ефективност е безспорна и не съдържа никакви вредни вещества.
Не са известни странични ефекти от употребата на този крем, както и не води до привикване или раздразнителност при продължително използване.

Начин на употреба: Прави се поливка на тялото с отвара от живениче. Подсушава се. Поразените места се мажат сутрин и вечер. Съхранява се в хладилник след отваряне!

Разфасовка: 100 мл.

Добави към количката:


Този продукт е добавен към нашия каталог Friday 01 November, 2019.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.