БИЛКОВ ЧАЙ ЗА ОТСЛАБВАНЕ С РОЗМАРИН И ДРУГИ БИЛКИ "NURS”

10.00лв.

“NURS” БИЛКОВ ЧАЙ ЗА ОТСЛАБВАНЕ С РОЗМАРИН И ДРУГИ БИЛКИ

Състав: Листа Розмарин, Салвия, листа Пирен, Копър, листа Мащерка, листа Сена, плод Шипка, корен Женшен , цвят Лайка

Билковият чай за отслабване е идеална комбинация от лечебни растения с доказано слабително и диуретично действиеРозмарин е билка, която стимулира обмяната на веществата. Розмаринът активизира кръвообращението и функционирането на отделителната система. Билката помага за здравословно отслабване и за изхвърляне на токсините от тялото. Чаят регулира метаболизма и стимулира дейността на храносмилателната системаСъздава чувство за ситост. Ограничава възможностите на тялото да абсорбира излишните мазнини, липиди и захари, което обикновено води до напълняване.

Начин на употреба: Едно филтърно пакетче се поставя в 200 мл. Гореща вода за 3-5 мин. Приема се преди хранене.

Чаят се пие по съответната схема:

1 ден- 2 чая

2 ден -3 чая

3 ден – 4 чая

4 ден – 5 чая

5 ден – 4 чая

6 ден – 3 чая

7 ден – 2 чая

След 7 ден се изпиват по 2 чая на ден до 30 ден.

Разфасовка: 42 пакетчета х 2 гр = 84 грама, 1 Филтър пакетче = 2 гр

Билките за отслабване спомагат процесът на отслабване да протече значително по-бързо.

Билките за отслабване биват различни видове – едни от тях намаляват апетита, други спомагат за по-бърз метаболизъм, имат разхлабващ и пикочогонен ефект. Има и такива, които допринасят за по-бързото изгаряне на мазнините, а някои отделят слуз и запълват стомаха, удължавайки усещането за ситост.

РОЗМАРИН

Розмаринът е растение, което обикновено използваме, за да овкусяваме храната. Растението обаче има много повече свойства от това просто да ароматизира.

Как розмаринът помага за отслабването?

Подобрява метаболизмът на стомаха и червата. Стимулира кръвообращението и създава усещане за бодрост.Облекчава храносмилането. Доброто храносмилане е фундаментално за отслабването. Така можете да усвоите пълноценно веществата от храната, като изхвърлите всички шлаки. С успокояващите свойства, които притежава уханният розмарин, е предпочитана билка за избавяне от натрупаните килограми. По време на диета организмът е подложен на невероятен стрес.

Средството, което не само ще премахне стреса, но и ще  засили ефекта от всяка диета, това добре познатият ни като билка и подправка розмарин.

Намалява нервността и тревожността. Има успокоително действие. 


Добави към количката:

  • Произведено от: NURS LOKMAN HEKIM,Турция


Този продукт е добавен към нашия каталог Thursday 02 February, 2017.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.