ВИТАМИН C-olway

49.00лв.

ВИТАМИН C-olway

Защо COLWAY предлага на потребителите собствен витамин C след като в Европа се продават близо 8 хиляди различни продукта с това наименование? Може ли днес да създадеш изключителен продукт на тази плътно запълнена пазарна ниша?

Оказа се, че може. Близо 96% от продаваните артикули в света e синтезирана в китайските фабрики от американска декстроза дясноспирална, аскорбинова киселина. Форма, която от милиони години нашите организми не са познавали, но затова пък са усвоявали зле. И само около 1% са чисти форми на растителни препарати. Най-добрият витамин C, който се съдържа в кълновете на растенията, се среща на пазара много рядко, тъй като това не е печеливш бизнес.
Витамин C-olway е най-важният витамин в процесите на нашия организъм. А най-съществена измежду стотиците неговите биологични функции е подкрепата на колагеногенезата – процес от който възниква нашата съединителна тъкан.

Насищането с вит. С осигурява правилното функциониране на организма, тъй като човек не го произвежда както останалите бозайници в своя черен дроб. Затова трябва да го приемаме чрез храната или с хранителни добавки. Вит. C-olway черпим просто от природата – от покълнала елда и от горчив портокал. Тези две растения днес са признати за едни от най-ценните негови източници с оглед на високата си биодостъпност и отличните флавоноидни връзки.

Авангардният вит. C-olway помага в производството на колаген, който поддържа в добра кондиция кръвоносните съдове, костите и кожата. Прилагането на вит. C-olway ще направи гладка и бляскава твоята кожа, ще подкрепи имунната ти система и метаболизъм, ще намали чувството за умора и отпадналост.

Витамин C-olway сега един от най-добрите вит. С в света – 100% натурален, левоспирален, без пълнители и синтезирана аскорбинова киселина.

Разфасовка: 100 капсули

Добави към количката:

  • Произведено от: COLVITA


Този продукт е добавен към нашия каталог Saturday 24 June, 2017.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.