ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВРЪЗКАТА:ИЗЛЕКУВАЙ ДРУГИТЕ, ИЗЛЕКУВАЙ СЕБЕ СИ

14.00лв.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ВРЪЗКАТА: ИЗЛЕКУВАЙ ДРУГИТЕ, ИЗЛЕКУВАЙ СЕБЕ СИ

Защо изтъкнати лекари и изследователи в областта на медицината по целия свят проявяват интерес към необикновените изцеления, за които говорят пациентите на д-р Ерик Пърл?
Възможно ли е тези пациенти да твърдят, че внезапно са се излекували от болести, като рак, усложнения в следствие на СПИН и церебрална парализа?
И възможно ли е хора, които влизат в контакт с д-р Пърл, да твърдят, че изведнъж получават достъп до тази лечебна енергия, благодарение на която могат да излекуват не само себе си, но и други хора?

Какъв е този феномен?
Това е една нова, необичайна форма на енергийно лечение, излизащо извън пределите на познатите системи, техники и мантри, с които досега трябваше да работим на тази планета. Докато я четете, може да ви се наложи да преосмислите всичко, което знаете за традиционните лечителски практики. "Новите" лечебни честоти, описани от д-р Пърл, са отвъд всякакви "техники" и ви издигат до нива, до които никой досега не е достигал. И освен това са достъпни за всеки, който желае да влезе в контакт с енергията за Възстановяване на връзката.
Тази книга ви повежда на пътешествието, което Ерик Пърл изминава - от момента, в който открива способността си да лекува чрез Възстановяване на връзката, до момента, в който напълно заслужено си спечелва репутацията на проводник, чрез който тези лечебни честоти стават достъпни. Тя разкрива и начина, по който самите вие можете да овладеете тези нови лечебни енергии.
Лечението чрез Възстановяване на връзката е едновременно съвсем просто, но дълбоко ефективно. Тази книга е за всички, които практикуват различни лечебни методи, както и за тези, които искат да пробудят своя потенциал на лечители.

Автор: Д-р Ерик Пърл


Добави към количката:


Този продукт е добавен към нашия каталог Tuesday 05 July, 2016.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.