ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ - ЕЖЕДНЕВНИ

21.00лв.

ДАМСКИ ПРЕВРЪЗКИ - ЕЖЕДНЕВНИ

 

Дамски превръзки AIRIZ – с активен кислород и отрицателни йони! Висока концентрация на аниони!

Двойно повече грижа, двойно повече комфорт!

 

Патентована лентичка "Активен кислород и аниони" с най-висока концентрация на аниони            

Дамските превръзки AiRiZ съдържат активен кислород и аниони, които потискат развитието на вредните бактерии и стимулират полезните. Така те поддържат естествената способност на женския организъм за самоочистване, изграждат имунитет и ви зареждат с енергия по напълно естествен начин. Не съдържат лекарствени средства, нито химикали и нямат странични ефекти. С дамските превръзки AiRiZ вече няма да се чувствате уморена и изтощена в дните от месеца, когато се нуждаете от най-добрите грижи!           

Проучванията показват, че съдържанието на кислород и аниони в кръвта има пряко влияние върху метаболизма. повишената концентрация на кислород и аниони в кръвта подпомага абсорбирането на хранителните вещества, елиминира отпадъчните продукти и прочиства кръвта. Освен това поддържа нормалното функциониране на ендокринните жлези и поддържа нормалните нива на отделяните хормони чрез регулиране на pH на кръвта и активиране на клетките на жлезите с вътрешна секреция.

Важността на отрицателните йони(аниони)

Анионите са невидими молекули без мирис и вкус. Те имат специално значение за човешкото здраве и са известни като "витамините от въздуха". Те са мощно средство за убиване на микроби и бактерии. Колкото по-висока е концентрацията на отрицателни йони във въздуха, толкова по-малко са бактериите в средата. Отрицателните йони ефективно засилват имунната система на организма, предотвратявайки заболявания. Когато концентрацията на аниони е над 5000/куб. см, резултатите се изразяват в укрепване на имунитета, противовъзпалителен и антибактериален ефект и подобрено кръвно налягане.

Уникалната съставка "активен кислород"

Активният кислород значително увеличава въздушната пропускливост на превръзката, както и достъпа на кислород. Това потиска развитието на бактерии. Ментата, добавена в тази формула, освежава и успокоява сърбежа.

                                                         10 уникални предимства

  1. Патентована лентичка с аниони, която освобождава до 6100 отрицателни йони на куб. см. Това е най-високата концентрация на аниони в дамски превръзки изобщо.
  2. Уникална съставка "активен кислород" с равномерно отделяне на кислород, за естествена свежест и дълготраен антибактериален ефект. Патентованата формула с активен кислород и екстракт от мента и лавандула е равномерно нанесена, осигурявайки противовъзпалително и антибактериално действие и ускоряване на метаболизма.
  3. Иновативен абсорбиращ слой с тънка копринено мека памучна абсорбираща повърхност, позволяваща три пъти по-бързо абсорбиране в сравнение с обикновените дамски превръзки.
  4. Патентован "насочващ течението" слой с уникални фуниевидни дупчици за по-бързо абсорбиране и предотвратяване на изтичането в обратна посока.
  5. Патентована лепяща лента. За повече сигурност и комфорт през деня, през нощта и когато спортувате. Лепилото е на хранителна основа, не е токсично и не оставя следи.
  6. Патентован тест като подарък - грижа за вас, само от AiRiZ.
  7. Чист, мек, нежен памучен материал, без избелване и без никакво съдържание на хлор. 100% натурални, биоразградими, антиалергични.
  8. Активния кислород и анионите имат свойството да поддържат pH баланса на средата.
  9. Опаковката от алуминиево фолио на хранителна основа е устойчива на влага и плесен.
  10. Опаковани поединично, в удобна и екологична опаковка.           

                           Осем слоя защита с уникален дизайн      

1-ви слой:Тънка, копринено мека памучна абсорбираща повърхност, позволяваща три пъти по-бързо абсорбиране в сравнение с обикновените дамски превръзки
2-ри слой: Лентичка с активен кислород и отрицателни йони, осигуряваща антибактериална защита и положителен здравословен ефект по напълно естествен начин.
3-ти слой: Въздушно пропусклив слой, позволяващ преминаването на водните молекули в газообразно състояние, за бързо извеждане на влажния въздух.
4-ти слой: Свръхабсорбиращ и задържащ влагата слой.
5-ти слой: Уникална, изключителна подплънка за добре балансирано абсорбиране, без изтичане отстрани.
6-ти слой: Въздушно пропусклив слой, позволяващ преминаването на водните молекули в газообразно състояние, за бързо намаляване на влагата и топлината между превръзката и кожата.
7-ми слой: Дишащ най-долен слой, позволяващ свободното преминаване на въздух.
8-ми слой: Лесна за отлепяне лепяща лента по цялата дължина, нетоксична и неоставяща следи от лепило.      

                                            Особености на дамските превръзки AIRIZ

1.Сухи, въдушно пропускливи, без изтичане
Повърхностния слой е създаден така, че да поддържа деликатната ви кожа суха и спокойна. Извънредно силните абсорбиращи агенти в средния слой коагулират течността и отстраняват усещането за лепнене. Всички дамски превръзки AiRiZ имат въдушно пропускливи слоеве, предназначени да поддържат свежест и чистота.
2. Антибактериално и дезодориращо действие по напълно естествен начин
Сърцевината с кислород и отрицателни йони освобождава най-големите количества кислород и аниони, които имат антибактериален, противовъзпалителен и дезодориращ ефект.
3. Високоефективни и извънредно силни абсорбиращи агенти
Абсорбиращият слой е изработен от високоефективни и извънредно силни абсорбиращи агенти и от предотвратяващи изтичането материали. Когато течността влезе в контакт с този слой, тя се абсорбира и задържа в него, за да няма изтичане обратно или отстрани.
4. Високи хигиенни стандарти
Суха, пропускаща въздух и хигиенична среда - това са трите основни принципа на интимната хигиена на жената. Производството се извършва под стриктен качествен контрол на суровините с напълно автоматизирани производствени линии, според стандартите за управление на качеството ISO 9001:2000.
5. Патентована карта за самостоятелен преглед
Тази карта е специално разработена, за да можете да направите самостоятелен тест на състоянието си. За бърза проверка, нанесете малко количество вагинален секрет върху индикаторната лентичка на картата. След 30 секунди сравнете променения цвят на индикатора с цветовете в таблицата на картата, за да определите резултата.  

За да сте спокойна, здрава и красива!                                                                                                                                     
Ежедневни дамски превръзки(30 бр.)
Идеални за ежедневно поддържане на личната хигиена и усещането за чистота. Изключително меки, те ви дават целодневна свежест и чистота.


Добави към количката:

  • Модел: R05
  • Произведено от: TIENS - ТЯНШИ


Този продукт е добавен към нашия каталог Wednesday 21 March, 2012.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.