ДЕТОКС И ОТСЛАБВАНЕ - КАПСУЛИ С ЛИМОН, МАГДАНОЗ И ЧЕСЪН

30.00лв.  19.00лв.
Запиши: 37% отстъпка

ДЕТОКС И ОТСЛАБВАНЕ - Капсули с лимон, магданоз и чесън

Уникална комбинация за едномесечен детокс на тялото и пречистване на черния дроб и отслабване!

Ускорява разграждането на мазнините, значително намалява апетита и има антивирусно действие. Освен това укрепва имунната система и детоксикира кръвта. Комбинацията на трите растения се използва за пречистване на черния дроб и засилване на метаболизма.

Чесънът е богат на сяра, алицин и селен, съставки, които помагат на черния дроб в елиминирането на вредните вещества от организма.

Селенът подпомага естествената детоксикация, алицинът се бори срещу вредните агенти, а сярата подобрява работата на ензимите. Затова ви препоръчваме редовна консумация на чесън.

Лимоните са богати на витамин С и антиоксиданти, които помагат за естествената детоксикация на черния дроб. Съставките, които се намират в лимона позволяват елиминирането на токсичните вещества и помагат на черния дробэда трансформира токсините във вещества, които са разтворими във вода и засилват имунитета.

Магданозът съдържа всички хелатиращи витамини и минерали, които са особено важни за детоксикация: витамин C, бета каротин, хлорофил, витамин K, и фолиева киселина. Магданозът също така подсилва нивата на главния антиоксидант в тялото, глутатион, който предотвратява хронични заболявания като рак, Алцхаймер и диабет. Магданозът естествено регулира кръвната захар, предпазва от инсулинова резистентност и действа и като естествен диуретик без да снижава нивата на калий в организма. Като част от прочистването, магданозът помага за елиминирането на наслоилата се в бъбреците сол и по този начин пречиства тялото от натрупаните отрови като живак, кадмий и олово.

- Действа като лекарство за храносмилателната система като цяло

- Спомага здравословната функция на черния дроб

- Премахва ненужните килограми

- Пречиства кръвта

- Значително подобрява тена на кожата

- Спомага за засилване на защитните функции на тялото

- Подпомага изчистването на тялото от токсични отлагания, подобряват естествените оздравителни способности на организма и засилват имунната система.

- Бори се с анемията, защото е добър източник на витамин С, сяра, селен, желязо и магнезий

- Има чудесни стимулиращи имунитета свойства

- Успокоява проблемите с отделителната система, най-вече ако тя е причинена от гъбични или микробни инфекции

- Мощно противовъзпалително средство, облекчаващо симптомите на артрита

- Действа като естествено противогъбично и антисептично средство.

Благодарение на този продукт ще подобрите тонуса си и ще облекчите болките в областта на черния дроб.

Препоръчителен дневен прием: 2 капсули дневно, сутрин и вечер с течност.

Разфасовка: 60 бр. желирани капсули в стъклена опаковка, затворена в картотена кутия

Ако често консумирате мазни и пържени храни или прекалявате с нездравословния начин на живот хубаво е от време на време да се подлагате на оздравителен режим за прочистване на черния дроб. Благодарение на него ще подобрите тонуса си и ще облекчите болките в областта на черния дроб.

Има лесен начин за прочистване на черния дроб с натурални съставки. Предлагаме Ви използвате за един месец лечебна смес от лимон, чесън и магданоз, която ускорява разграждането на мазнините, значително намалява апетита и има антивирусно действие. Освен това укрепва имунната система и детоксикира кръвта.

Тези капсули са за хора, които нямат време да си приготвят сместа от трите растения и водят забързан начин на живот. Капсулите са подходящата алтернатива на здравословните сокове рано сутрин и осигуряват най-важните съставки от чесънът, лимонът и магданозът, чийто ефект ще усетите още от първият момент.

За един месец ще осигурите на цялото си тяло пречистване, стимулиране на имунитета, здравословно сваляне на килограми и тонизиране и подмладяване на кожата.

Добави към количката:

  • Произведено от: NURS LOKMAN HEKIM,Турция


Този продукт е добавен към нашия каталог Wednesday 18 April, 2018.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.