ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВ И МАСЛА

16.00лв.

ЛОСИОН ЗА ТЯЛО С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВ И МАСЛА

Лосионът за тяло е идеален при ежедневна грижа за кожата на тялото като възвръща красивия й и свеж вид. Съдържа богата комбинация от подхранващи и дълбоко хидратиращи естествени съставки: екстракт от охлюв и масла от: семена на шипка, какао, кокос и авокадо, които интензивно овлажняват, подхранват и регенерират кожата. Те правят склонната към отпускане кожа отново стегната и еластична. Екстрактът от Охлюв е съставка със силно благоприятно въздействие върху здравето и красотата на кожата. Поддържа кожата млада. Предпазва я от появата на стрии. Ускорява подновяването на клетките. Има силно антисептично действие и успокоява раздразнената кожа. Маслото от шипка е подходящо за кожа, която показва признаци на остаряване, загуба на еластичност и свеж тен. Съдържащите се в него незаменими мастни киселини (Омега-3 и Омега-6), витамини и биофлаваноиди са изключително важни за кожата. Шипковото масло дава отлични резултати при третиране на кожни изгаряния, стрии, целулит, белези и пигментация. Маслото от авокадо притежава изключителни овлажняващи и регенериращи свойства. Възстановява липидния баланс на кожата и й осигурява дълготрайна мекота и гладкост. Маслото от какао съдържа танини, които стягат кожата и кофеин, който я дренира и изглажда. Растителните пигменти в състава му помагат на кожата да придобива равномерен и дълготраен тен. То е сред най-добрите естествени продукти срещу белези и стрии по кожата. Маслото от кокос действа като ефективен овлажнител за всички видове кожа, особено благоприятен е ефекта му върху лющеща се и суха такава. Нежната формула на лосиона изключително добре омекотява кожата и възстановява нейната еластичност при дехидратация и изгаряне (вкл. слънчево). Ароматът на шоколад стимулира сетивата за релакс и отпускане. Лосионът е подходящ за всеки тип кожа, особено за суха и чувствителна кожа! Не съдържа консерванти и парабени!

НАЧИН НА УПОТРЕБА: C масажни движения нaнeceте пo тялoтo на чиста и суха кожа. Най-добре се отразява върху кожата след къпане или душ.

СЪХРАНЕНИЕ: В оригинална опаковка, на хладно, проветриво, защитено от пряка слънчева светлина място, при температура 5-25°С.

Разфасовка: 200мл.


Добави към количката:

  • Произведено от: GOLDEN SNAIL


Този продукт е добавен към нашия каталог Saturday 21 April, 2018.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.