МИНЕРАЛ ЗЕОЛИТ /КЛИНОПТИЛОЛИТ/ НА БУЧКИ - 200 гр.

5.00лв.  4.00лв.
Запиши: 20% отстъпка

Минерал Зеолит /клиноптилолит/ на бучки “Rhodosorb-Farer”

Rhodosorb-FARER е 100% природен, модифициран зеолит с високо съдържание на минерала клиноптилолит. Едно от свойствата на минерала клиноптилолит е да преструкторира (йонизира) водата по естествен начин.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Редовната употреба на преструктурирана чрез Rhodosorb-FARER вода влияе благоприятно върху процеса на храносмилане, отделяне на токсините и нормализиране на минералния обмен в организма и биохимичните показатели на кръвта, укрепва имунната система, подпомага потентността и издръжливостта. Преструкторираната (йонизирана) вода е превъзходно средство за неутрализиране на свободните радикали, изчиства организма, като регулира процесите на храносмилане и по този начин изхвърля токсичните и вредни вещества в това число радиоактивините. Източник е на необходимите микро и макро елементи, помага за нормализиране обменните процеси на липидите, белтъчините и въглехидратите, намалява нивото на общия холестерол.

УПОТРЕБА: Трябва само да поставите съдържанието на пакетчето в 10 литра вода (чешмяна, трапезна, изворна) да престои от 6 до 8 часа и след това да консумирате редовно водата. Когато водата намалее, съдът се напълва отново. Минералът може да се използва в продължение на 90 дни, след това се заменя с нов.

Водата е за ежедневна употреба в неограничени количества.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ: на всички мъже, жени и деца под и над 10 години, като средство за предотвратяване и профилактика на онкологични, вирусни, стомашно-чревни, сърдечно-съдови, костно-ставни заболявания, изчистване на организма, в това число от ТЕЖКИ МЕТАЛИ и РАДИОАКТИВНИ ЕЛЕМЕНТИ.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С ЛЕКАРСТВА: съчетава се добре с всички лекарствени средства, прилагани за лечение на посочените заболявания.

СЪХРАНЕНИЕ: в оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 30 градуса Целзий.

Разфасовка: 200 гр.

Добави към количката:


Този продукт е добавен към нашия каталог Thursday 03 October, 2019.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.