МЪЖКА ГРИВНА ЕЛЕГАНТНО ЧЕРНО

183.75лв.

МЪЖКА ГРИВНА ЕЛЕГАНТНО ЧЕРНО С ДЪЛЖИНА 194 мм

Гривните на TIENS TI-Енерджи с вграден титан, комбиниран с магнити, имат уникално действие при балансирането както на магнитното поле, така и на положителните и отрицателните йони в човешкото тяло. Те могат много ефективно да облекчават физически дискомфорт, да стимулират кръвообращението и ефективно да защитават от радиацията на околната среда.

Описание: Гривните TIENS TI-Енерджи са изработени от титан. Титанът е метал, изключителна здравина, висока химическа стабилност и отлична биосъвместимост. Той е единственият метал, който е напълно неутрален за човешкото тяло и не предизвиква алергии. В медицината титанът се нарича "про-био-метал". Той е нетоксичен и безвреден за човешкото тяло и никога не предизвиква реакции в мускулите или костите. Ето защо, той се използва широко в медицински изделия, както и за изкуствени стави, сърдечни клапи и зъбни импланти.

Гривните TIENS TI-Енерджи съдържат високо ефективен магнит с природна енергия. Магнитното поле може да регулира и балансира положителните и отрицателни йони в човешкото тяло. Самата Земята е гигантски магнит. Човешките същества са под въздействието на геомагнитното поле през цялото време. Точно като въздуха, водата и слънцето, геомагнетизмът е един от най-необходимите елементи, от които зависи човешкият живот. Под въздействието на геомагнитното поле, човешкото тяло придобива свое собствено магнитно поле. Въпреки това, промените в глобалната среда, бързия темп на живот и високото ниво на психически стрес неизбежно водят до определени нарушения в магнитното поле на някои хора. Изследователите са открили, че използването на допълнителни магнити може да подобри цялостното ни благосъстояние. 

Действие: Медицински изследвания са показали, че титанът има способността да регулира токове на тялото чрез клетъчната йонизация, което го прави природен защитник срещу електромагнитно излъчване. В същото време подобряването на токовете в тялото подобрява кръвообращението. Повишения приток на кръв от своя страна, помага за премахване на умората, което е от полза както за физическото, така и за психичното здраве.

- Титанът регулира биотоковете на човешкото тяло, насърчавайки кръвообращението и физическата издържливост

- Той помага за облекчаване на напрежението, мускулната скованост и премахва умората

- Той стимулира притока на кръв като осигурява издръжливост и насърчава общото благосъстояние

- Титанът също може да помогне при скованост в ставите, за облекчаване на различни неразположения и за подпомагане на благосъстоянието на жените по време на менопауза. 

Влияние на магнита:

- Облекчава умората

- Регулира био-токовете и магнитното поле на човешкото тяло

- Намалява производството и влиянието на свободните радикали

Благоприятни за хора, които:

1. Работят дълги часове, особено седящите на бюро

2. Са изложени на радиация от компютри и мобилни телефони

3. Са под стрес

4. Се чувстват уморени и претоварени

5. Не спят добре и водят нездравословен начин на живот

6. Чувстват напрежение в мускулите след тренировка

Не трябва да се използва от хора, които:

1. Се възстановяват след заболявания

2. Имат импланти от всякакъв вид

3. Имат рани на китката, където гривната се носи

4. Бременни и кърмещи жени

ВАЖНО:

1. Сваляйте гривната, когато се къпете или миете ръцете си. Не потапяйте гривната във вода или друга течност.

2. Избягвайте драскането по гривната с други твърди материали .

3. При нормални условия гривните могат да се използват заедно с ръчен часовник, мобилен телефон или магнитни карти, но не трябва да остават в контакт с тях за по-дълъг период.

4. Пазете от деца.


Добави към количката:


Този продукт е добавен към нашия каталог Wednesday 27 December, 2017.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.