НАТУРАЛЕН, ЖИВ КОЛАГЕН "COLVITA"/"COLWAY" - 120 капсули

187.00лв.

 

НУТРИКОЗМЕТИК – НАТУРАЛЕН, ЖИВ КОЛАГЕН COLVITA/COLWAY

Състав: Рибен колаген, Морски алги, Еластин, Витамин Е, млечна киселина, лимонен лиофилизат (транспортьор), желатин (обвивка на капсулата).

COLVITA - Хранителна добавка и нутрикозметик в капсули. Уникален в световен мащаб комплекс от лиофилизиран чист колаген извличан от рибени кожи, екстракт от морски алги и витамин Е (алфатокоферол).

COLVITA е производна на голямото откритие на полската биотехнология– чист, натурален колаген от рибени кожи, извлeчeн под формата на воден разтвор със запазена тройна структура на белтъка, присъща на живите организми.

COLVITA е напълно нов подход към проблемите на изградените от колаген тъкани. Потребителите ще могат да се убедят върху “собствената си кожа” какво може да се получи от подхранването й отвътре. COLVITA короняса биотехнологичните разработки върху група продукти, създадени от рибен колаген, които продължават нашата младост. Две таблетки на ден са достатъчни, за да стане кожата по-гладка и по-нежна, да излъчва блясък, да бъде отлично навлажнена, а обгрижвана отвън с колагеновия гел и неговите производни да стане значително по-млада. 

Веригите на човешкия колаген са изградени от 20 аминокиселини. В процеса на метаболизма организмът произвежда само част от тях. Останалите трябва да бъдат доставени чрез храната. Подхранването на организма с препарата COLVITA е непрекъснато възстановяне на запасите от аминокиселини, които снабдяват клетките, произвеждащи и обслужващи колагена.

Биологично активният рибен колаген – най-добрият биовектор за стимулиране активността на хондроцитите и фибробластите – не присъства често в нашата диета, а когато попада е лишен от много качества в резултат на термичната обработка, на която е подложен. Приеман чрез капсулите COLVITA колагенът стимулира клетъчната обмяна и чувствително ускорява отстраняването на мъртвите клетки и регенерацията на колагеновите влакна. Осигурява също така оптимално равнище на подхранване на кожата, костите, косата и ноктите.

COLVITA е резултат от изключителното свързване на ревитализиращи съставки, спомагащи да се подхранва отвътре най-важната тъкан на човешкия организъм – съединителната. В света не съществува биотехнологично по-съвременна таблетка против стареенето на кожата и дефицита на колаген в тъканите. Употребявайки COLVITA, правим крачка в посоката на най-съвременните методи за поддържане на младостта и красотата!

ПРОФИЛАКТИЧНО ДЕЙСТВИЕ НА ПРЕПАРАТА:

- Поддържа кожата отвътре като я прави гладка, еластична и копринена;

- Хидратира най-дълбоките слоеве на кожата;

- Прилаган редовно, забавя процесите на стареене на тъканите;

- Видимо подобрява кондицията на кожата, косата и ноктите;

- Регенерира структурата на съединителната тъкан, хрущялната, костната, колагеновите структури на очната ябълка и косата;

- Препоръчван за активни хора, изгарящи белтъчини при физическа работа, при тренировки за изграждане на мускулна маса;

- При рехабилитация след механични травми на двигателните органи и ставите.

COLVITA е произведена главно от лиофилизиран рибен колаген. Лиофилизатът (над 98% белтък) набъбва многократно в храносмилателната система благодарение на новото му оводняване, което е полезно за хората, стараещи се да отслабнат. Освен това белтъчната диета благоприятства изгарянето на мазнините. Това правят и аминокиселините, от които е образуван колагенът и които са високо усвояеми от организма. 

След два месеца редовна употреба се наблюдават първите симптоми от действието на COLVITA, изразяващи се в укрепване на косата и тъканите, поддържащи кожата, което води до повишената й еластичност и овлажняване. След 4-6 месеца трябва да очаквате резултати, които е невъзможно да бъдат описани тук, тъй като могат да бъдат приети за реклама на COLVITA като лекарство.

Приложение: Профилактично 2 капсули на ден преди хранене с повече вода. Да се избягва захар в ежедневната диета. При по-сериозни проблеми на организма дозировката може да се увеличи на 3, 4, 6 и повече капсули дневно.

Разфасовка: 120 капсули  

 

 


Добави към количката:


Този продукт е добавен към нашия каталог Thursday 03 November, 2016.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.