ПАСТА ЗА ЗЪБИ “Тянши” - "Усмихни се" за възрастни

23.70лв.

ПАСТА ЗА ЗЪБИ "ТЯНШИ" - "УСМИХНИ СЕ" - за възрастни

 

Аромат: свеж ментов

Основни съставки:  пастата съдържа пеонол, стронциев карбонат, екстракти от гладка саркандра, японска жимолост,     екстракт от корали, цветовеот индийска дива хризантема, японска лоницера и други билки, които предпазват от стоматит подуване и кървене на венците, както и от  лош дъх.
 

Особености: Безвредната и ефикасна съставка пеонол забележимо намалява чувствителността на зъбите и венците има противовъзпалително действие. Стронциевият карбонат, международно признат в медицинските среди като намаляващ  чувствителността и антикиселинен агент, е специално добавен за ефективно намаляване на чувствителността към студено, топло, кисело и сладко и за предпазване от свръхчувствителност на зъбите.

Действие:

  • Здрави зъби, здрави венци.
  • Намалява дразненето от кисело, предпазва от свръхчувствителност на зъбите.
  • Антисептично и противовъзпалително действие, предпазва от зъбен кариес. 
  • Намалява износването на зъбите.
  • Почиства и избелва зъбите.
  • Освежава дъха с екстракт от мента.

Специална съставка - пеонол
Съвременните изследвания, както и китайската медицина са установили, че екстрактът от кората и кората на корените на китайския дървовиден божур има антибактериално, противовъзпалително, кръвоспиращо, обезболяващо и антиалергично деиствие, предизвиква спадане на отоците и др.
Основната му съставка - пеонол, има силно антибактериално действие.

Клиничните изследвания показват, че добавянето на пеонол в пастата за зъби ефективно предпазва от парадонтит и свръхчувствителност на зъбите.


Тя заздравява зъбния емайл и намалява кислотността на повърхността на зъбите. Предпазва от стоматит   и кариес, включително на зъбните корени. Саркандрата притежава антивирусно, антибактериално, антивъзпалително и аналгетично действие. Японската жимолост съдържа резедин, креатол, гликозиди и дъбилни вещества и има антибактериален и общоукрепващ ефект. Индийската хризантема съдържа етерни масла, гликозиди, пикрин и др., понижава термогенезата и е добър детоксикатор.                                                                    


Добави към количката:

  • Модел: R01
  • Бруто тегло: 135кг
  • Произведено от: TIENS - ТЯНШИ


Този продукт е добавен към нашия каталог Wednesday 20 August, 2008.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.