РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ "МУКОФИКС" С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВ - 50 мл

12.00лв.

РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ "МУКОФИКС" С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВ - ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО

Регенериращият гел „Мукофикс” е натурален продукт на основата на екстракт от охлюви.

Българска разработка на Българска Академия на Науките.

Състав по Incl: Aqua, Panthenol, Helix aspera extract, Ascorbic Acid, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, 1-2 Hexanediol

Изключителното му действие се дължи на екстракта от охлюв, който съдържа така необходимите за кожата активни съставки - алантоин, колаген, еластин, гликолова киселина, витамини А, C и Е. 

Наличните в гела гликопептиди, колаген и еластин са много близки по състав и структура до тези на човешкия организъм, което помага за активиране и стимулиране процесите на регенерация и обновление на клетките. Ето защо регенериращият гел „Мукофикс” стимулира естествените процеси на възстановяване, възвръща силата на клетките и поддържа нужния хидробаланс на кожата.  Стимулира синтеза на колаген, подобрява еластичността, защитава уморена и подложена на стрес кожа. Действа успокояващо и отпускащо.

Гелът има мощно успокояващо, регенериращо и възстановително действие върху кожата, намалява възпаленията и зачервяванията, подпомага бързото възстановяване при лишеи, екземи и изгаряния. Подпомага образуването на естествен зашитен филм върху кожата и я предпазва от вредното въздействие на околната среда. Мощен антисептик и антиоксидант.

Подходящ е както за лице, така и за тяло. 

Овлажнява кожата, възстановява плътността и структурата ѝ, подобрява и подмладява в дълбочина. Помага кожата да се регенерира и при тежки наранявания, трудно зарастващи рани (включително диабетни и декубитални), следоперативни рани, изгаряния. Предотвратява развитието на инфекции, успокоява болките.

Облекчава някои кожни възпаления (екзема, дерматит, розация, псориазис)

Подходящ още при: ужилвания, изгаряния, фрактури. Спомага за регенериране на кожата при стари или нови белези, при петна от слънчево изгаряне, от хормонални промени, стареене на кожата. Ефективно предотвратява появата на стрии.

Начин на употреба: Нанася се 2-3 пъти на ден върху кожата и се масажира до пълното му абсорбиране.

Съхранение: Да се съхранява в оригиналната опаковка при температура 5-25ºС, на недостъпни за деца места. Само за външна употреба.

Разфасовка: 50 ml с помпичка


Добави към количката:

  • Произведено от: GOLDEN SNAIL


Този продукт е добавен към нашия каталог Monday 12 June, 2017.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.