СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ "СЪЛЗИ ОТ ОХЛЮВ" - 10 мл

6.00лв.

СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ "СЪЛЗИ ОТ ОХЛЮВ" - 10 мл

Регенериращият серум за лице „Сълзи от охлюв” е българска разработка на Българска Академия на Науките.

Състав: 

- Чист екстракт от български градински охлюв

- Българска розова вода, пролучена при дестилация на свеж розов цвят от Rosa   Damascena

- D-пантенол

- Бадемово масло.

Мастният състав на бадемовото масло е най-близък до човешкия и е подходящ за всеки тип кожа и за всяка възраст. Серумът улеснява проникването на активните съставки до дълбоките слоеве на кожата, спомага за ефективното й хидратиране, осигурява продължително действие на продукта, стимулира енергийния метаболизъм и естествената регенерация на клетките. 

Укрепва съединителната тъкан, ускорява синтеза на колаген. Интензивно подмладява кожата, намлява бръчките, подобрява еластичността на кожата, неутрализира свободните радикали.

Овлажнява кожата, възстановява плътността и структурата ѝ, подобрява и подмладява в дълбочина. Премахва сенки под очите, пигментни петна, бръчки, белези. Помага кожата да се регенерира и при тежки наранявания и изгаряния.

Начин на употреба: Нанася се локално върху чиста и подсушена кожа, с леки кръгови масажни движения до пълното му абсорбиране.

Съхранение: Да се съхранява в оригиналната опаковка при температура 5-25ºС, на недостъпни за деца места. Само за външна употреба.

Всички продукти под марката „GOLDEN SNAIL” са разработени след успешни научни изследвания в сътрудничество с редица престижни чуждестранни научни лаборатории и са на основата на натурални компоненти - висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa в комбинация с различни растителни видове. Те спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма. Продуктите не съдържат парабени, силикони и изкуствени оцветители, не предизвикват алергични реакции. Подходящи са за всеки тип кожа и за всяка възраст, както за мъже, така и за жени. Уникалните свойства на разработените продукти се дължат на екстракта извлечен от градинския охлюв от вида Helix aspersa, който съдържа изключително важни и ценни компоненти като колаген, еластин, алантоин, глюкозамингликани, протеогликани, пептиди и гликопептиди, гликолова киселина, витамини А, С и Е - много близки по състав и структура до тези в човешкия организъм.

Екстрактът се извлича от охлювите без да им бъдат причинявани каквито и да било страдания или наранявания. Процесът наподобява този в естествената им среда, като лекото дразнение което стимулира отделянето на секрет, дори въздейства върху охлювите положително, в следствие на което дори копулират. Охлювите се гледат с внимание и грижа, и събирането на секрет от тях не нарушава нормалния им начин на живот!
За разработката, научните изследвания и производството не се използват опити върху животни.

Разфасовка: 10 ml


Добави към количката:

  • Произведено от: GOLDEN SNAIL


Този продукт е добавен към нашия каталог Monday 12 June, 2017.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.