ТРИИЗМЕРНА ВЪЗГЛАВНИЦА С ФОТОННА ЕНЕРГИЯ "TIANSHI"

315.00лв.

 


ТРИИЗМЕРНА ВЪЗГЛАВНИЦА С ФОТОННА ЕНЕРГИЯ "TIANSHI"

Новата научна концепция за сън, която създават α  вълните

Научният принцип на триизмерната възглавница с фотонна енергии на Tianshi

      Триизмерната възглавница с фотонна енергия Tianshi е устройство за спане от ново поколение на водещо световно ниво, съвместно разработено от Японския JES Изследователски Институт по Генно Инженерство и фирма Tianjin Tianshi, което е направено по високо технологичен метод. Основният му материал е макро молекулен полимерен материал, далечен инфрачервен материал и материал от отрицателни йони, който има много добър здравословен ефект.

Патент на изобретението

Триизмерната възглавница на фотонна енергия Tianshi е получила сертификат за идентификация на лечебния продукт и два национални патента.  

Патент за изобретение ZL01118049.8, и оригинален патент: ZLO1223947.Х,  и е кандидатствала за закрила на патента в международният офис на Световната организация за интелектуална собственост.

ПРЕДПОСТАВКИ ЗА СЪЗДАВАНЕТО

В човешкото ежедневие, домакинствата използват приблизително два вида възглавници: единият е традиционната възглавница, като възглавниците са с пълнеж от памук, пера и др. Другият вид е функционалната медицинска възглавница, като например възглавницата за спондилоза. Повечето медицински възглавници са за хора, които вече имат някакви заболявания. В днешния 21 век, на преден план в областта на изследването на медицинските продукти е как да се предотврати появата на болести и как да се предпазят хората от болките донесени им от болестите, което е наша обща отговорност. За последните няколко години, ние направихме някои наблюдения, проведохме дискусии и изследвания на много пациенти с мозъчни и гръбначни заболявания и установихме, че повечето от тях са причинени, освен от познатите ни вече причини, но и от неправилното положение за спане.

Започнахме нашето проучване и добавихме нов тип материал, изработен по водеща световна научна технология върху основата на предишната функционална възглавница Тianshi. С помощта на правилната структура, тя помага на хората да придобият здравословно и правилно положение за спане, непринудено и лесно, което освен че прави нашият продукт перфектен и с по-хуманни функции, но и отговаря на нуждите на съвременните модерни хора.

Свойства на триизмерната възглавница Tianshi

Тя има четири функции    

- Правилна структура

- Добра вентилация

- Чиста и санитарна

- Моден дизайн

Правилна структура и отличен дизайн

И така α вълните - създават новата научна концепция за съня

Нервните клетки на човешкия мозък (нервният център) може да отдава електрически вълни, които създават силно енергийно поле. Според научните изследвания с промяната на микро електронният поток, се образуват различни вълни според различното състояние на съня. Тези различни вълни се наричат α  вълни, β вълни, θ вълни и δ вълни. Научните изследвания доказват, че когато хората са в период на спокоен сън мозъкът образува α  вълни и колкото повече време α вълните продължават, толкова по-добра почивка ще има мозъкът и повече кислород ще отива към него. Освен това, когато хората са в гора или до водопад, или слушат музика, или се чувстват спокойни и доволни и тялото и ума им са внимателно обгрижвани, мозъкът също образува α вълни.

Доказано е, че ако хората се намират редовно в α ситуация, това ще:

1. Усилва се мозъка, което ще допринесе за техния интелект с т.н "гениални вълни"

2. Помага за по-лесно заспиване

3. Полезно е за здравето и за красотата

4. Забавя стареенето

5. Подобрява естественото възстановяване на цялото тяло чрез настройване на мозъчната нервна система.

Основавайки се на този авангарден научен механизъм, германски и японски учени откриват, че някои растения и минерали могат да излъчват 8-13 микрона /вторична енергия/, която точно пасва с α  вълните на мозъка. Чрез резонанс те могат да накарат мозъкът да влезе по-бързо в а статуса и да постигне състояние на спокоен и мирен сън. Това което е по-важно е, че способността за естествено възстановяване на тялото може да бъде подобрено научно чрез такъв сън и по този начин да се използва за лечебни цели, за да се предотвратяват болестите. Това се постига, чрез свойствата които притежава структурата на тази възглавница:

= Фотонна енергия. Това е вид енергия чиято дължина на вълните е близка до тази, която се излъчва от жизнената енергия на тялото и може да проникне в клетките му, да подобри усвояването на енергията от тялото, да подобри възстановяването на клетките, да балансира мозъчните клетки и автономните клетки и да постигне ефекта чрез елиминиране на умората и запазване на спокойния и добър сън.

= Далечна инфрачервена енергия

Подобрява циркулирането на кръвта (тествано от Китайския институт по медицинска наука), като микроциркулационният приток се увеличава с 95 % след 20 минути) чрез отделяне на 5.6 - 15 микрона далечни инфрачервени лъчи, което може да подобри притока на кръв и въздух към главата и врата.

= Отрицателни йони

Тормалиновият материал, смесен в тръбичката за фотонна енергия може да произведе отрицателни йони около главата, които влизат в кръвта чрез кожата и респираторните органи и реализират ефекта за настройване функцията на мозъка и нервите, подобряват притока на кръв към мозъка и сърцето, разсейват умората, прочистват  въздуха около тялото и предотвратяват появата на някои болести.

Правилната структура и дизайна на триизмерната възглавница с фотонна енергия е одобрен от експерти по антропология и ортопедия. Нейният дизайн е правилно и научно подбран, като съответства със здравословната физиологична извивка. Когато човек лежи в леглото, вратът му е по-високо от главата, когато лежи на страни, главата е на височината на раменете, което предотвратява гръбначен спондилит причинен от неправилни пози при спане, а меките еластични тръбички карат човек да се почувства удобно и спокойно.

Добра Вентилация.

Традиционната китайска медицина счита, че когато краката и главата се поддържат топли по време на сън, това е от полза за здравословното спане. Традиционните възглавници обикновено са пълни със семена от плодове, листа, птичи пера, памук и др. Повечето от тези материали не пропускат добре въздух, запарват се или са горещи. Пълнежът на триизмерната възглавница е съставен от еластични тръбички, които могат да поддържат въздуха около главата и лицето свеж, запазват нужната температура и са полезни за здравето.

Тя е Чиста и хигиенична

Традиционните възглавници не са лесни за почистване и сушене, което може да доведе до появата на бактерии и повече акари. Пълнежа на триизмерната възглавница се съсрои от тръбичките и далечните инфрачервени функционални фибри, тествани от Националният Център по Биология и Медицински Изследвания. Тяхната степен на анти-бактериален финиш е 89%, и в същото време са хигиенични, лесни и удобни за почистване.

Моден дизайн

В лечебната възглавница, която се появи в миналото, е отделено твърде много внимание на здравето, обаче материалите и цветовете обикновено не са пасвали с обзавеждането на дома. Този път за триизмерните възглавници с фотонна енергия е избран фин, удобен и красив плат, а модерният тази година цвят от международното изложение за домашен текстил подхожда на обзавеждането на домакинствата и има за цел да го направи по хуманен.

Сфера на употреба

1. За хора с влошено здравословно състояние : полезна е за здравето, има възстановяващ, подобряващ и лекуващ ефект за всички видове гръбначен спондилит, безсъние, световъртеж, главоболие, церебрална артериосклероза , хипертония, мозъчен удар и кретенизъм при възрастните хора.

2. За здрави хора: правилната структура на възглавницата с фотонна енергия Tianshi може да предотврати появата на болести причинени от неправилно положение на спане. Тя позволява да се заема правилно положение за спане съвсем естествено.

Извод

Триизмерната възглавница с фотонна енергия Тianshi е вид лечебна възглавница, която обединява функционалността с превенцията, и има не само добър лечебен ефект върху гръбначният спондилит, но и помага на здравите хора да постигнат здравословна поза за спане. Като научен инструмент, който може ефективно да предотврати появата на гръбначен спондилит, триизмерната възглавница с фотонна енергия несъмнено ще промени ненаучния и неправилен навик за използване на възглавниците, който не е променян от хиляди години, и може да бъде наречен революционно научно средство за спане на човечеството.

Често задавани въпроси

1 . Никога не съм използвал възглавница с правилната височина, и ако не мога да свикна c триизмерната възглавница с фотонна енергия какво да направя?

Отговор; Нашата фирма вече е взела под внимание това. Затова сме подготвили за вас заедно с покупката на продукта една регулираща чанта. Ако не можете да се адаптирате към височината или мекотата на възглавницата, можете да извадите част от тръбите и да ги поставите в регулиращата чанта, а след това да ги поставите обратно в същата последователност ако е необходимо, докато се адаптирате постепенно

2. Пълнежът на триизмерната възглавница е от еластични тръби, а хастара от инфрачервени фибри - на какво трябва да се обръща внимание при пране?           

Отговор: Пълнежът и калъфката на възглавницата трябва да се перат поотделно, с използване на обикновено перилно средство, но за предпочитане е да се използва специално разработеният от нашата компания препарат. Да се пере с чиста вода и да се суши по естествен път. Тръбите могат да се сложат в коригиращата чанта, да се завърже отвора и да се сложат в чиста вода. Може да се пере и суши в пералня.     

Внимание: не излагайте на силна слънчева светлина, не нагрявайте и не гладете.

 Добави към количката:

  • Модел: D11
  • Произведено от: TIENS - ТЯНШИ


Този продукт е добавен към нашия каталог Monday 27 July, 2009.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.