ХЕЛИКС ФЛЕКСИ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВ ЗА ОПОРНО-ДВИГАТЕЛНА СИСТЕМА

18.70лв.

„ХЕЛИКС & ФЛЕКСИ” С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ ЗА ОПОРНО-ДВИГАТЕЛНА СИСТЕМА

„Хеликс Флекси” е високоефективна хранителна добавка за поддържането на нормална функция на опорно-двигателната система.

Научна разработка на български учени в Българска Академия на Науките.

Съчетава качествата на течната форма, която гарантира оптимално усвояване от организма и възможност за приемане на максимални дози на основните съставки. 

Хранителната добавка „Хеликс Флекси”(200 мл.) съдържа екстракт от охлюви и желатинов хидролизат. Предназначен е за вътрешна употреба във вид на сироп с приятен аромат на ябълка. Биохимичните анализи показват, че в екстрактът от охлюви се съдържат ензими, глюкозаминогликани, гликопротеини, уронови киселини и олигоелементи (мед, цинк, калций и желязо). Глюкозамините са естествените компоненти в човешкото тяло, които са отговорни за здравината и еластичността на ставния хрущял. Те увеличават синтеза на хиалуронова киселина, която действа благоприятно на ставите и поддържа гладки ставните повърхости. Подпомага изграждането на колагена и еластина, като по този начин влияе благоприятно на гъвкавите връзки в човешкото тяло. Обогатен с желатинов хидролизат, който е ценен аминокиселинен източник за структурата на колагена. Оказва благоприятно влияние върху опорно-двигателния апарат; укрепва ставните хрущяли и сухожилия; стимулира имунната система; има антиоксидантно и тонизиращо действие. Влияе благоприятно на подвижността на ставите и общото функционално състояние на организма.

Начин на употреба: 2-3 пъти дневно, преди хранене по 5-10 ml.

Съхранение : В оригинални опаковки, на сухо и защитено от светлина място, при температура до 25ºС и относителна влажност на въздуха до 70%. Да се съхранява на място недостъпно за деца!

Всички продукти под марката „GOLDEN SNAIL” са разработени след успешни научни изследвания в сътрудничество с редица престижни чуждестранни научни лаборатории и са на основата на натурални компоненти - висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa в комбинация с различни растителни видове. Те спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма. Продуктите не съдържат парабени, силикони и изкуствени оцветители, за да не предизвикват алергични реакции. Подходящи са за всеки тип кожа и за всяка възраст, както за мъже, така и за жени. Уникалните свойства на разработените продукти се дължат на екстракта извлечен от градинския охлюв от вида Helix aspersa, който съдържа изключително важни и ценни компоненти като колаген, еластин, алантоин, глюкозамингликани, протеогликани, пептиди и гликопептиди, гликолова киселина, витамини А, С и Е. Активните съставки са много близки по състав и структура до тези в човешкия организъм, което подпомага процесите на възстановяване и регенериране на кожата.

Екстрактът се извлича от охлювите без да им бъдат причинявани никакви страдания или наранявания, след което те продължават нормалния си начин на живот!

Ефективността и безопасността на продуктите са доказани чрез множество тестове, в които не се използват опити върху животни.

Разфасовка: 200мл.


Добави към количката:

  • Произведено от: GOLDEN SNAIL







Този продукт е добавен към нашия каталог Thursday 25 May, 2017.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.