ЧАЙ ЗА ПРОБЛЕМИ И ПРОЧИСТВАНЕ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ С АРТИШОК "NURS"

10.00лв.

“NURS” ЧАЙ ЗА ПРОБЛЕМИ И ПРОЧИСТВАНЕ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ С АРТИШОК

Състав: Артишок-листа 30%, цикория, лайка, лечебен росопас, хибискус, лавандула

Помага при предпазване на черния дроб и сърдечно-съдовата система от болести. Съдейства за регулирането на жлъчния сок. Премахва всички вредни и токсични вещества от черния дроб и помага за обновяването на чернодробните клетки. Използва се при ревматизъм, също така премахва неприятната миризма при изпотяване. Екстракът от артишок е мощен хепатопротектор, т. е. съдържащите се в него активни вещества защитават клетките на черния дроб от действието на различни токсини и способстват за извличането от организма на шлаки, соли на тежки метали и други вредни вещества.

Начин на употреба: Едно филтърно пакетче се поставя в 200 мл. Гореща вода за 3-5 мин. Приема се 2-3 пъти дневно.

Разфасовка: 42 пакетчета х 2 гр = 84 грама, 1 Филтър пакетче = 2 гр.

Здравословни ползи: Благодарение на многостранното си действие върху човешкия организъм, артишокът се използва като профилактично средство в терапията срещу диабет, подагра, целулит. Екстракът от артишок е мощен хепатопротектор, т. е. съдържащите се в него активни вещества защитават клетките на черния дроб от действието на различни токсини и способстват за извличането от организма на шлаки, соли на тежки метали и други вредни вещества.

Ястията с артишок са полезни за хора с повишена киселинност на жлъчния сок, тъй като съдържат значително количество соли на калия и натрия, отличаващи се с алкално действие. Но при наличие на гастрит с понижена киселинност и понижено кръвно налягане, артишокът не е полезен. Препоръчва се и като средство, предпазващо от атеросклероза.

Способността на артишокът да активира чревната дейност и да редуцира появата на запек го превръща и в добро средство при профилактика на хора с наднормено тегло.


Добави към количката:

  • Произведено от: NURS LOKMAN HEKIM,Турция


Този продукт е добавен към нашия каталог Monday 30 January, 2017.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.