ЯБЪЛКОВ ПЕКТИН

19.99лв.

ЯБЪЛКОВ ПЕКТИН

Състав: Ябълков Пектин

Действие: Ябълковият пектин е изключителен източник на разтворими фибри. Популярен продукт в помощ на диетичните режими за регулиране на телесното тегло. Спомага за поддържане на здравословни нива на кръвната захар, подобрява функционалността на храносмилателната система.

Това е комплексен въглехидрат, който се намира в стените на растителните клетки.
Ябълките са едни от най-ценните източници на пектина – един от най-полезните компоненти в състава им. Сам по себе си, той представлява вид фибри и основно е известен с това, че подобрява храносмилането и понижава кръвното налягане, кръвната захар и „лошия” холестерол. Той поглъщаща токсичните вещества и по този начин значително намалява вредното им въздействие. Щом попадне в храносмилателния тракт, пектинът абсорбира токсините и чрез отделителната система ги извежда вън от тялото.Образува фиброзна бариера върху стената на чревната лигавица и предотвратява абсорбцията на холестерол и други мазнини. Поддържа правилния тонус на червата, задържа вода и различни остатъчни вещества, увеличава обема на фекалните маси и подобрява изхвърлянето на токсини. Подпомага поддържането на здравословно тегло, като увеличава чувството за ситост и препятства усвояването на излишните мазнини и захари.
Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте три капсули два пъти на ден с вода и храна.

Съдържание на една капсула: 300мг Ябълков Пектин.

Други съставки: Желатин.

Хранителна стойност на хранителна добавка: 14 kkaл./100гр.

Хранителна добавка: Да нe се превишава препоръчителната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Разфасовка: 100 КАПСУЛИ, 300 мг.

Добави към количката:

  • Модел: BH3468


Този продукт е добавен към нашия каталог Sunday 10 May, 2020.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.