TIME SHADOW РЕВИТАЛИЗИРАЩА МАСКА

78.75лв.

TIME SHADOW РЕВИТАЛИЗИРАЩА МАСКА

Маската предлага усъвършенствани възможности за възстановяване на кожата и за предпазва от свободните радикали. Екстрактът от орхидея и снежен лотос (Saussurea involucrata) съживяват и стимулират кожата, правейки я мека, гладка и много по-младежки изглеждаща. Маската осигурява антиоксиданти за борба с бръчките.

Пшеничният глутен, хиалуроновата киселина и екстрактът от цветето Spilanthes acmella (в Бразилия, откъдето растението произхожда, то се нарича Jambu) подхранват кожата. Te придават задържащи влагата свойства на сухата или зряла кожа.

В допълнение, екстрактът от цветето Spilanthes acmella помага за облекчаване на умората на лицето и намалява появата на мимически бръчки и гънки. Той действа директно върху фибробластите и колагеновите влакна в кожата ни, като се използва тяхната вродена способност да се движат и свиват.

Когато фибробластите в нашата кожа са стимулирани със спилантол, те започват да се свиват. Кожата,  от своя страна издърпва колагеновите влакна, което я стяга и оформя. Изглаждат се линиите и бръчките, което води до видимото им намаляване чрез облекчаване на умората на лицето. В козметологията, способността за подтискане на контракциите в подкожните мускули, особено на лицето, се нарича "ботоксовоподобно действие"

Кожата е нежна, еластична, видимо отпочинала и по-млада.

Употреба: Нанесете маската след почистване и тонизиране.

Маската се състои от 3 слоя. Горен слой - син нетъкан текстил, среден слой - копринена маска и долен слой - бял филм.

Маската има изрязвания за очите и устата.

1. Извадете белия филм

2. Сложете копринената маска вътре, за да се очертаят позициите на очите и устните

3. Нанесете маската върху лицето и премахнете синия, горен слой

4. Разпределете маската правилно по цялото лице

5. Отстранете маската след 15-20 минути и нежно масажирайте лицето, за да абсорбира останалата есенция

Препоръчително е да използвате маска 2-3 пъти седмично.

3 причини да използвате маска точно сега

Препоръчваме всеки да използва маски за лице в своя режим за грижа за кожата. За няколко релаксиращи минути на ден, кожата ви ще премине през забележителна трансформация, която можете да видите и усетите.

1. Нежна кожа

Маските подобряват цялостното състояние на кожата, оставят кожата ви по-мека на допир и по-гладко изглеждаща. Те ви дават завладяващ блясък и по-свеж, по-младежки вид.

2.  Маската подпомага по-доброто действие на другите козметични продукти върху кожата ви

Използването на маски помага на други продукти за грижа за кожата да действат по-ефективно. Ако искате серума и крема да се абсорбират по-бързо и по-дълбоко, то маската за лице е задължителна. Чрез редовната употреба на маски можете да гарантирате, че другите козметични продукти ще действат по-добре, осигурявайки ви желаните резултати.

3. Релаксация

Маските за лице не само предлагат резултати, които да подобрят външния вид на кожата ви, но те имат изключителен терапевтичен ефект. Използването на маска трябва да се третира като лукс. Отделете малко време за себе си, когато решите да прилагате маска и нека магията на маската започне. Това не само ще отпусне ума и духа, но и ще ви дари с невероятно изглеждаща кожа.

Разфасовка: 5 броя х 25 мл.


Добави към количката:

  • Модел: R 10
  • Произведено от: TIENS - ТЯНШИ


Този продукт е добавен към нашия каталог Wednesday 21 February, 2018.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.