ВЕЙКАН

76.10лв.

ВЕЙКАН

Състав:

Масло от кълнове на пшеница, лецитин-24,5%, бетакаротин-0,05%, витамин Е, линолева киселина, линоленова киселина.

Свойства:

 1. Маслото от кълнове на пшеницата е богато на естествен витамин Е, линолева киселина, линоленова киселина, маслена киселина, въглероден стерол, съдържа алкан, растителен ергостерол и други биологически активни компоненти. Хранителната му стойност е много висока.
 2. Ролята на витамин Е в организма е много голяма. Недостигът му в организма води до малокръвие, поява на пигментни петна по кожата на лицето и ръцете.
 3. Лецитинът, съдържащ се в продукта, е главният компонент на клетъчната обвивка. В клетките и тъканите на всички органи той изпълнява следните функции:
  • Предотвратява признаците на старческото слабоумие.
  • Подобрява паметта при децата.
  • Подпомага образуването на клетките на мозъка при ембриона.
  • Предотвратява ефективно образуването на тлъстини по черния дроб.
  • Подобрява кръвообръщението в крайниците. В този продукт Лецитинът ефективно помага на организма да усвои витамин U.
  • Представлява добро козметично средство.

Приложение:

 1. Като общоукрепващо и тонизиращо средство при големи умствени и физически натоварвания, при хронична отпадналост. За подобряване на паметта, както в детска, така и в зряла възраст, а също и за профилактика срещу старческо слабоумие.
 2. Сърдечносъдови заболявания и тяхната профилактика, в т.ч. инфаркт, инсулт, стенокардия, хипертонична болест, варикозно разширение на вените, ендортерит, атеросклероза и т.н. Подобрява проходимостта на кръвните съдове, предотвратява цироза, кръвоизлив в мозъка, инфаркт на миокардата, стенокардив.
 3. При заболявания на черния дроб, бъбреците, стомашно-чревния тракт. Повишава активността на клетките на сърцето, черния дроб, бъбреците и повишава издръжливостта на мускулите.
 4. При заболявания на ендоркинната система, в т.ч. диабет.
 5. Като ефективно средство за профилактика срещу прекомерно окисляване на мазнините, предотвратява окисляването на тъканите; подпомага кръвообръщението: предотвратява заболявания на кръвоносните съдове на сърцето.
 6. За повишаване функциите на половите органи, в т.ч. при лечение на импотентност. При нарушени репродуктивни функции, в т.ч. безплодие (женско и мъжко), олигоспермия при мъжете, дисфункция на яйчниците при жените.
 7. За премахване на мазнините, отделяне на кожата.
 8. За забавяне процеса на преждевременно стареене.
 9. За съхраняване младостта на кожата, а също така, в комплекс с друга терапия при кожни заболявания, за профилактика и лечение на пигментни петна, обриви от пъпки и т.н.
 10. За нормалния растеж и развитие на детето, започвайки от най-ранна възраст.
 11. При бременни, след 4-тия месец от бременността и в периода на кърмене (нормално развитие на плода, на новороденото, съхраняване здравето на майката).
 12. В предклиматерийния период за предотвратяване на менопаузата (удължаване на младостта), смекчаване на протичането на климатериума, при циркулаторна дистония по време на климактерийния период („вълни”, нарушен сън и т.н.), при диенцефален синдром.
 13. За съхраняване на зрението, при замъглено зрение, като поддържащо средство при развитие на късогледство и далекогледство, за профилактика срещу катаракти и т.н.
 14. При анемии от различен произход.
 15. При отслабнал имунитет.
 16. При живеещи или работещи в екологически не благоприятна среда, а също и в тези случаи, когато антиоксидантите са благоприятни.

Начин на употреба:

По една капсула, на ден след ядене.
При простудни заболявания и тежки интоксикации да се взема по 1 капсула през 2 часа, 3 пъти на ден в продължение на 5-7 дни.
За деца, при остри и изострили се хронични заболявания, се препоръчва по 1 капсула през 2-3 дни в период от 7-10 дни (при едновременно приемане и на Биокалция за деца).

Разфасовка:

30 желатинови капсули по 800 мг.


Добави към количката:

 • Модел: A09
 • Произведено от: TIENS - ТЯНШИТози продукт е добавен към нашия каталог Monday 18 August, 2008.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.