ИКАН

110.20лв.

ИКАН (ЦЕЛЕБНИ КАПСУЛИ)

Съдържа вещества, необходими за функционирането на сърдечно-съдовата и нервната система.

Състав:

Каротин - 88%, сапонини от петолистна киностема - 7,5%, витамин C - 2%, теополифенол - 2,5%.

Свойства:

 1. Активизира обменните процеси, намалява нивото на липидите (мазнините) и кръвната захар, възпрепятства натрупването на мазнини, развитието на атеросклероза, повишава ефективността и скоростта на синтезиране на белтъчините, ускорява регенерацията на клетките на черния дроб, възпрепятства развитието на язвена болест.
 2. Като силен антиоксидант той предотвратява развитието на раковия процес, спомага за възстановяване на клетките вече засегнати от рака. преустановява развитието на рак на белите дробове, шийката на матката, на черния дроб, а също и меланоми (ефективността е между 20 и 80%).
 3. Сапонините на Икан може да се съединяват със свободните радикали и да ги изкарват от организма, обезпечавайки нормалната дейност на клетките, продължават живота им.
 4. Повишава нивото на имунитета, като спомага увеличаване броя на лимфоцитите в кръвта.
 5. Участвайки в обмена на веществата и формирането на приспособителните реакции на организма, осигурява хомеостазата - стабилността на вътрешната среда на организма.
 6. Подобно на женшена, но значително по-ефективно, повишава функциите на половите органи, в т.ч. на потентността при мъжете, тонизира бъбреците.
 7. Повишава еластичността на капилярите, подобрява микроциркулацията на тъканите, в т.ч. на тъканите, в т.ч. на миокарда и мозъка, а също така, намалява тромбоцитогенезиса, предотвратява тромбообразуването.
 8. Повишава имунитета срещу стареенето и умората. Сапонините са способни автоматично да регулират състоянието на безсъние и състоянието на умора, тъй като съдържат в голямо количество два вида активни компоненти Rb и Rj. В резултата се нормализира сънят, премахват се усещанията за болки, хармонизира се психичното състояние. Подпомага увеличаването на лимфатичните клетки, значително удължава живота на клетките и увеличава количеството на генетичните клетки, нормализира дейността на клетките на всички органи и тъкани, предотвратява появата на бели коси.
 9. Тонизира организма, повишава издръжливостта, устойчивостта към стрес, а също така и към изменението на метеорологичните условия.
 10. Подпомага изкарването от организма на вредните вещества (продукти от раковата интоксикация, микробни и вирусни токсини, лекарствени препарати, а също и други замърсители, в т.ч. и радионуклеиди).
 11. Притежава бактерицидно действие, в това число в устната кухина, отстранявайки неприятният дъх от устата, предпазва и укрепва зъбите.
 12. Подобрява вентилацията на белите дробове, притока на кислород към тях.
 13. Предпазва от радиоактивно облъчване, представлява естествен филтър за ултравиолетовите лъчи.
 14. Подобрява микроциркулацията на клетките в кората на главния мозък.

Приложение:

 1. Профилактика и лечение на атеросклерозата на кръвоносните съдове.
 2. Исхемична болест на сърцето.
 3. Хипертония.
 4. Стенокардия.
 5. Аритмии.
 6. Други сърдечносъдови заболявания.
 7. Цироза на черния дроб.
 8. Диабет.
 9. Ефективен за премахване на стреса.
 10. Притежава успокояващо и тонизиращо действие върху нервната система.
 11. За подтискане на онкологични заболявания:
  • на белите дробове.
  • на шийката на матката.
  • на черния дроб.
  • меланоми (в ранни стадии на инхибиция от 20 до 80%)

Начин на употреба:

Преди приемане на "Икан" се препоръчва да се взимат, в продължение на 10-14 дни, "Биокалций", "Кордицепс" и "Хитозан" едновременно, за да се изкарат остатъците и токсичните вещества от организма, особено при хора по-възрастни от 60 години.
Да се започне с 1 капсула, 1 път на ден в продължение на 5 дни.
След това по 2 капсули, 1 път на ден в продължение на 5 дни.
След това по 3 капсули на ден.

Курсът да се проведе в рамките на един месец.

Противопоказания:

Предпазливо да се взема от хора с високо артериално налагане. Не се препоръчва да се приема след 16:00 часа, особено когато има нарушение на съня.

Разфасовка:

150 желатинови капсули


Добави към количката:

 • Модел: A07
 • Произведено от: TIENS - ТЯНШИ


Този продукт е добавен към нашия каталог Monday 18 August, 2008.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.