КАНГЛИ - КАПСУЛИ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

81.40лв.

КАПСУЛИ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА "КАНГЛИ"- СОЕВ ИЗОФЛАВОН

Състав:соев изофлавон.

Свойства:

1. В организма се превръща във фитоестроген, което е много  важно за здравето на жената в случаите, когато нивото на естрогена е високо и когато то рязко намалява. Първата ситуация възниква обикновено в средна възраст и помага за развитието на мастопатия, рак на млечната жлеза и фибромиома. Соевият изофлавон конкурентно се свързва в тъканите с рецепторите на естрогена, в резултат на което естрогенът по-интензивно се извежда от организма, нормализира се секрецията му от яйчниците и по този начин на-малява вероятността да се развие заболяване. Втората ситуация възниква след 40-те, когато намалява хормоно продуциращата функция на яйчниците. Това води до развитие на климактерични симптоми, нервни разстройства, физиологично състаряване и остеопороза.

Соевият изофлавон, поради натуралния си произход e без странични ефекти, за разлика от хормоналните контрацептиви, добре компенсира недостига на естроген в организма на жената, в частност, предпазва кожата от потъмняване. При японките и китайките практически липсват признаци на климактеричния синдром, тъй като всекидневно те употребяват 80 - 100 г соеви продукти.

2. Предпазва от онкологични заболявания, тъй като соевият изофлавон потиска ферментите, регулиращи скоростта на делене на туморните клетки.

3. Помага за укрепване на костната тъкан, предпазва организма от загуба на калций.

4. Възпира отлагането в съдовете на атеросклеротични плаки, нормализира нивото на холестерола в кръвта, намалява вероятността от образуването на тромби.

5. Намалява нивото на глюкозата в кръвта.

6. Нормализира функцията на черния дроб и бъбреците.

7. Стимулира сперматогенезата, възстановява клетъчно-тъканната структура и функцията на тестисите и простатата при мъжете.

 

Приложение:

1. Доброкачествени и злокачествени новообразования, особено възлеста мастопатия, рак на млечната жлеза, фибромиома.

2.Нарушения на менструалния цикъл, поликистоза на яйчниците, след премахване на матката и яйчниците, забавяне на половото развитие, болезнени менструации.

3. Хормонално безплодие.

4. Патологичен климактериум.

5. Профилактика и лечение на мъжко безплодие, особено предизвикано от инфекции и негативно влияние на химични фактори.

6. Аденом на простатата.

7. Остеопороза.

8. Заболявания на стомашно-чревния тракт и черния дроб.

9. Захарен диабет.

10. Метаболичен синдром.

11. Затлъстяване.

12. Бъбречни заболявания.

13. Заболявания на сърдечно-съдовата система, в това число атеросклероза.

14. Варикозно разширение на вените, тромбофлебит.

 

Противопоказания: Намалена функция на щитовидната жлеза, бременност, период на кърмене.

Употреба: по 1 капсула 1-2 пъти дневно, 30 мин. преди ядене, изпива се с 1/2-1 чаша топла вода. При гинекологични заболявания най-добър ефект има, ако се взима само през първата фаза на менструалния цикъл. При климактериум се препоръчва продуктът да се взима по две седмици с две седмици прекъсване.

Дозировка:

- деца от 7 до 10 год. (при забавено полово развитие у момичета): по 1 капсула дневно през два дни в продължение на 2-3 месеца;

- деца от 10 до 13 год. (при забавено полово развитие у момичета): по 1 капсула дневно през ден в продължение на 2-3 месеца;

- деца от 13 до 16 год. (момичета): по 1 капсула веднъж дневно в продължение на 2 седмици през първата фаза на менструалния цикъл, курс3 месеца;

- възрастни: по 1 капсула 2 пъти дневно - жените 2 седмици взимат, 2 седмици - прекъсване; мъжете - при непрекъснат режим.

Продължителност на програмата: 1-3 месеца в зависимост от тежестта на заболяването.

Разфасовка: 60 капсули в опаковка


Добави към количката:

  • Модел: S06
  • Произведено от: TIENS - ТЯНШИ


Този продукт е добавен към нашия каталог Monday 18 August, 2008.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.