КАРДИ - ОМЕГА 3 С МАСЛО ОТ КРИЛ С МОРСКИ ЗЪРНАСТЕЦ

91.90лв.

КАРДИ – ОМЕГА 3 ОТ МАСЛО ОТ КРИЛ С МОРСКИ ЗЪРНАСТЕЦ

Карди е хранителна добавка, която е чист и естествен източник на Омега-3 мастни киселини, без остатъчен привкус. За производството на TIENS Карди е използван Крил от Антарктида, обитаващ най-чистите води в света. Антарктическият Крил е най-чистият източник на морски Омега-3 мастни киселини. От най-чистите води в света!

 Ползите от TIENS Карди:

- Поддържа сърцето и сърдечно-съдовата система в добро състояние

- Помага за поддържане на здравословно ниво на LDL холестерола

- Поддържа ставите здрави и предпазва от възпаления

- Подхранва клетъчните мембрани, подобрявайки мозъчната дейност и паметта

- Подпомага правилното функциониране на нервната система

- Обогатява организма с антиоксиданти

Какво е Крил? Крилът е полупрозначно дребно скаридоподобно ракообразно, срещащо се в изобилие в определени океани на планетата и основно в Антарктическия. Крилът е използван като хранителна суровина от началото на 1800 г. Възможно е да е намирал приложение и по-рано в Япония, където е ценен като деликатес. Днес Крил е признат като нов и мощен източник на морски Омега 3-мастни киселини с множество ползи за здравето.

Защо масло от Крил?

- Малко, червено и мощно!

- Абсорбира се по-бързо и по-лесно от рибеното масло;

- Не причинява рефлукс и няма остатъчен рибен привкус;            

- 100 % натурален продукт, без замърсители;

- Най-чистият източник в света на морски омега-3 мастни киселини;

- Екологично добиван и съхраняван

ОСНОВНИ СЪСТАВКИ:

Масло от Крил: Уникалността на маслото от Крил се състои в това че, Омега мастните киселини се доставят под формата на фосфолипиди. Фосфолипидите са структурната основа на клетъчните мембрани в нашия организъм. Затова маслото от Крил лесно се разпознава, приема и абсорбира от организма. Поради тази причина малка доза масло от Крил може да даде по-добри резултати отколкото традиционното Омега-3 масло, добивано от риба.

Омега-3 мастните киселини в маслото от Крил са богати на астаксантин, който пък е мощен източник на антиоксиданти.

 Астаксантинът е червеният пигмент, открит в Крила. Той е мощен антиоксидант, който подпомага тялото в борбата със свободните радикали. Свободните радикали причиняват редица болести и ускоряват процеса на стареене.

Астаксантинът е известен и като забавящ стареенето компонент. Двете основни мастни киселини в Омега-3 маслата, които са жизненоважни за нашето здраве, са DPA (докозахексаенова) и EPA (ейкозапентаенова). Те поддържат здрави сърцето и имунната система и допринасят за поддържане на нормално зрение.

Амарант: Амарантът е растение, богато на станоли и сквален. Скваленът имат свойството да намалява високото ниво на холестерола и концентрацията на триглицериди в организма. Освен, че съдържат ценни В-витамини и жизненоважни минерали като калций, желязо, калий, цинк, мед и магнезий, семената от амарант са съставени от пълноценен протеин, богат на основни аминокиселини.

Морски зърнастец: Морският зърнастец е естествен изключително богат източник на витамини (съдържа 15 пъти повече витамин С от портокалите), каротеноиди и флавоноиди. Съдържа мощни антиоксиданти, забавящи процеса на стареене и подобряващи вида на кожата. Като богат източник на ненаситена Омега-7 палмитолеинова киселина морският зърнастец поддържа холестеролната хомеостаза и моделира кръвното налягане. Той помага за намаляване на лошия LDL холестерол и увеличава нивата на добрия HDL холестерол в артериите.

Екологичен добив на Крил: При производството на масло от Крил се изполва патентована технология за екодобив, предпазваща околната среда. За да се запаят качествата на Крила, внимателният добив е последван от незабавна обработка на зоопланктона.

Дотавчикът на Крил за производството на TIENS Карди е награден със сертификата на Съвета за морско стопанисване за приноса му за опазване на околната среда и научните изследвания.

Разфасовка: 30 капсули


Добави към количката:

  • Модел: A21
  • Произведено от: TIENS - ТЯНШИ


Този продукт е добавен към нашия каталог Tuesday 01 March, 2016.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.