ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ

32.10лв.

ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ

P.W.M.GAMA ® VIRUMINTIMA SOOTING AND REGENERATING GEL

ПРЕВАНТИВНО - ТЕРАПЕВТИЧНО ДЕЙСТВИЕ

СЪСТАВ: Вода, Пропиленгликол, Екстракт от кора на английски дъб, Екстракт от листа на Хамамелис виргиниана,Натриев хиалуронат , Феноксиетанол,Етилхексил глицерин,Екстракт от люспи на елда, Екстракт от посевен овес, Биозахарид Гума-1, Глицерин, Екстракт от корен на бодлив залист , Екстракт от кора на лимон, Екстракт от горски енчец, Бензоена киселина,, Дехидрооцетна киселина,Пантенол, Полисорбат 20, Акрилатите / C10-30 алкилакрилат кросполимер, Триетаноламин, DMDM хидантоин , Млечна киселина, Алантоин, Парфюм.

ПРИЛОЖЕНИЕ:Продуктът оказва благоприятен ефект върху интимните зони. Действа успокояващо при сърбеж или парене, регенерира ,овлажнява, успокоява раздразнените области ,оставя дълготрайно усещане за свежест .

НАЧИН НА УПОТРЕБА: ВирумИНтимА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ за интимна хигиена е предназначен за ежедневна, редовна употреба. Нанесете тънък слой от ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ като използвате памучен тампон или марля като предварително старателно измиете интимната зона (външните полови органи и областта на перинеума / ануса). Процедурата по нанасяне на гела трябва да се извърши като се започне с репродуктивните органи към перинеума / ануса или до част от интимната зона, когато е необходимо. Изчакайте, докато гелът напълно попие в кожата. Не е позволено да се използват каквито и да било други продукти с идентично или аналогично приложение едновременно с ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ .
В случай на възникване на каквато и да било негативна реакция в зоната където ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ се използва, препоръчва се незабавно да се прекрати употребата и се свържете с вашия лекар.

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ:Да се съхранява на сухо място на стайна температура, между 15' С и 25'С да не се излага на пряка слънчева светлина,недостъпно за малки деца ,в оригинална опаковка.

ПРЕПОРЪКИ И ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ:

Продуктът е предназначен за външна употреба,предназначен е изключително за използване на измити / почистени интимни зони (външни полови органи и перинеума / ануса) Измивайте ръцете си внимателно след прилагането на гела .Гелът не трябва да се използва върху наранена кожа, отворени рани, екземи .Избягвайте контакт с очите. Ако настъпи контакт на очите с гела, е необходимо незабавно да ги измиете с чиста вода и се свържете с вашия лекар. В случай на случайно поглъщане на гела е необходимо веднага да се свържете с вашия лекар .

ВирумИНтимА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНИРАЩ ГЕЛ е дерматологично тестван и регистриран в Националната система за регистрация на козметични продукти, Република Полша.

Разфасовка: Туба - 250мл.

Добави към количката:

  • Произведено от: P.W.M. GAMA - ПОЛША


Този продукт е добавен към нашия каталог Thursday 25 June, 2020.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.