ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ

32.10лв.

ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ

P.W.M.GAMA ® VIRUMIN COOLING GEL

ПРЕВАНТИВНО - ТЕРАПЕВТИЧНО ДЕЙСТВИЕ

СЪСТАВ: Вода, Полисорбат 20, Пропиленгликол, Екстракт от посевен овес,Екстракт от люспи на елда, Бутиленгликол ,Екстракт от плодове на бял трън, Екстракт от листа на зелен чай, Хидролизиран пшеничен протеин, Екстракт от семена на конски кестен, Глицерин, Екстракт от корен на бодлив залист , Екстракт от кора на лимон, Екстракт от горски енчец, Феноксиетанол , Бензоена киселина, Дехидрооцетна киселина, Хидролизирана гума от Тара (Молина), Гума от Тара (Молина), Карбомер , Триетаноламин , Ментол, Калиев сорбат , Имидазолидинил урея ,DMDM хидантоин , Масло от обикновена хвойна.

ПРИЛОЖЕНИЕ:Продуктът оказва благоприятен ефект при синдрома на уморени крака, нощни крампи на краката, подуване на краката и ръцете; подходящ за лица, които прекарват много време в изправено или седнало положение. ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ е козметичен продукт .

НАЧИН НА УПОТРЕБА:Нанесете тънък слой от ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ върху кожата и нежно масажирайте. Изчакайте, докато гелът напълно попие в кожата.Охлаждащият ефект може да се усети след няколко минути.Прилага се 2 -3 пъти на ден.

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ:Да се съхранява на сухо място на стайна температура, между 15' С и 25'С да не се излага на пряка слънчева светлина,недостъпно за малки деца ,в оригинална опаковка.

ПРЕПОРЪКИ И ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ:

Продуктът е предназначен за външна употреба.Измивайте ръцете си внимателно след прилагането на гела .Гелът не трябва да се използва върху наранена кожа, отворени рани, екземи .Избягвайте контакт с очите. Ако настъпи контакт на очите с гела, е необходимо незабавно да ги измиете с чиста вода и се свържете с вашия лекар. В случай на случайно поглъщане на гела е необходимо веднага да се свържете с вашия лекар .Необходимо е да се избягва контакт на гела с лигавиците (например устната кухина, носа, интимни области) .

ВИРУМИН ОХЛАЖДАЩ ГЕЛ е дерматологично тестван и регистриран в Националната система за регистрация на козметични продукти, Република Полша.

Разфасовка: Туба - 250мл.

Добави към количката:

  • Произведено от: P.W.M. GAMA - ПОЛША


Този продукт е добавен към нашия каталог Thursday 25 June, 2020.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.