ЗЕЛЕНОУСТА МИДА ПЛЮС - 120 капсули

108.90лв.

ЗЕЛЕНОУСТА МИДА ПЛЮС

ОБОГАТЕНА ФОРМУЛА ЗА СТАВИ С НЕВЕРОЯТЕН ЕФЕКТ!

Състав: Всяка капсула съдържа концентрат (71,4%) от зеленоуста мида - 300mg, коензим Q 10 - 10 mg, селен - 30μg, ниацин 8 mg, пантотенова киселина - 3 mg, витамин В6- 0,7 mg, витамин В2 - 0,7mg, витамин В1 - 0,55mg, фолиева киселина - 100μg, биотин - 25μg, витамин В12 - 1,25μg.

Sanct Bernhard препоръчва при: възпалителни проблеми на ставите като артрит, остеоартрит, ревматизъм, износени стави, болки, скованост в ръцете и краката, дископатия, спортни травми.

Действие: Зеленоустата мида (Perna Canaliculus) се среща само в акваторията на Нова Зеландия. Тя е изключително богата на глюкозаминогликани (GAG), които при човека се срещат в ставните хрущяли и ставната течност ("смазката на ставите"). В нормалното ежедневие ставите, хруюялите и съединителната тъкан са изложени на разнообразно натоварване, поради това е важно да получат всияки градивни елементи, от които се нуждаят. Капсулите с екстракт от зеленоуста мида подпомагат съхранението и регенерирането на ставите, хрущялите и съединителната тъкан, като спомагат и за нормалното функциониране на лигавицата на стомаха.

Допълнително действие: .....

Начин на употреба: По 1-2 капсули два пъти дневно преди хранене с чаша вода.

Разфасовка: 120 капсули  


Добави към количката:

  • Модел: 30496
  • Произведено от: SANCT BERNHARD


Този продукт е добавен към нашия каталог Sunday 31 January, 2016.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.