МАСЛО ПРОТИВ СТРИИ "NURS"

24.00лв.

“NURS” МАСЛО ПРОТИВ СТРИИ

В БОРБАТА СЪС СТРИИТЕ НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ РЕШЕНИЕ! 100% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ!

Съдържание: Масло от какао, Сусамово масло, Масло от сладък бадем, Масло от жожоба, Розово масло, Масло от лавандула, Масло от черен кимион.

Натурален продукт под формата на спрей, който е подходяща грижа за кожа изложена на риск от появата на стрии, бързи промени в теглото – най-често в пубертета, при бременност или при спортисти, които бързо натрупват мускулна маса. Формулата на  му е безопасна за ползване по време на бременност, когато кожата е изложена на хормонален дисбаланс и дехидратиране. Маслото е перфектна комбинация от натурални съставки, които ще подобрят еластичността на кожата и е превантивна грижа против образуването на стрии при бременните жени. Може да се използва в периода на бременност и кърмене.

Маслото е предназначено за масаж на всички зони на тялото, които са застрашени от появата на стрии – корем, гърди, горна част на ръцете, в долната част на ръцете (както вътрешна, така и външна част) и бедрата.

Клинично доказани резултати: Интензивно увеличава влажността и осигурява гъвкава структура.

Не съдържа изкуствени аромати и оцветители! Без парабени, сол и SLS. Дерматологично тестван.

В БОРБАТА СТРИИТЕ….НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ РЕШЕНИЕ...
Стриите са много неприятен проблем, който тормози дамите. Стриите представляват бледи белези във вид на неправилни черти, които възникват върху кожата при хормонални промени, по време на кърмене, на бременност, при рязко качване или сваляне на килограми. Стриите могат да се получат във всички области на тялото, но най-вече в областите, където се трупат повече мазнини и където има вероятност кожата да се разтяга повече. Те възникват по-често при хора с ниско съдържание на еластични влакна в кожата. Тъканите нарастват прекалено бързо, горният слой на кожата не може да успее да се изравни с тази скорост, става все по-тънък и се разкъсва. Благодарение на съединителна тъкан кожата е цяла, но на мястото на разкъсването остава розов, а след това блед белег.

Този проблем може да засегне различни части на тялото, но винаги се дължи на едни и същи причини: рязко напълняване или отслабване. Стриите обикновено се образуват през  периода на бременността и са в резултат на прекомерното разтягане на кожата. Това разтягане влияе на производството на колаген и поради тази причина се образуват белези.

Фактите са неумолими – със Стрии са над 60% от дамите по света.
Най-често стриите се появяват по гърдите, седалището, бедрата, корема и горната част на ръцете. Изглеждат като разкъсване на кожата и горе-долу представляват точно това. Получават се при разрив в съединителната тъкан. Какво обаче ги предизвиква. Има две основни причини.
Първата е промяната на хормоналния фон. В най-рисковата група тук са тинейджърите, бременните и дамите на прага на климактериума. Точно в тези периоди хормоналните скокове в организма нарушават производството на еластин и колаген, вследствие на което съединителната тъкан губи гъвкавостта си и се къса. 
Втората и много по-масова причина да се „обзаведете“ с ненавистните линии е рязка промяна на теглото.
В тези случаи кожата просто не успява да догони променящия се обем на тялото. Същото се получава, ако в един найлонов плик наливате вода, докато се напълни. Ако продължите да упорствате, той просто ще се спука на най-слабото място. Ако обаче го напълните до краен предел и го оставите така няколко часа, а после излеете част от водата, веднага ще забележите, че повърхността му е деформирана. Този ефект се получава с кожата, когато рязко се губи тегло – тя не успява да се свие равномерно, съединителната тъкан също не може да се трансформира навреме и резултатът пак е стрии, макар и не толкова дълбоки и широки.
В интерес на истината трябва да отбележим, че сме родени с късмет, защото само допреди няколко години се смяташе, че битката с неприятните райета е напълно обречена. Сега обаче съвременната дерматология разполага със силни оръжия извлечени от природата.

Вместо скъпи процедури в клиниките по естетическа хирургия ние ВИ предлагаме „NURS” МАСЛО ПРОТИВ СТРИИ богато на СЕДЕМ активни БИО МАСЛА, познати като мощни съставки в борбата със стриите- масло от какао, сусамово масло, масло от сладък бадем, лавандулово масло, масло от жожоба, розово масло и масло от черен кимион. 
ПОДАРЕТЕ НА ТЯЛОТО СИ НАЙ-ДОБРОТО!
Предпазни  мерки:
- Следете теглото си. Старайте се да не допускате резки колебания в килограмите.
- Обогатете менюто си с повече белтъчини, те са необходими за синтеза на колаген и еластин.
- Контрастните душове и масажите с подходящи продукти и ароматни масла повишават еластичността на кожата и свеждат до минимум риска от появата на стрии.
- По време на бременност носете специално поддържащо бельо и хидратирайте обилно кожата на рисковите зони.

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ПРЕВАНТИВНО ДА НАНАСЯТЕ ПО НАЙ-РИСКОВИТЕ УЧАСТЪЦИ ОТ ТЯЛОТО ВИ "NURS" МАСЛО ПРОТИВ СТРИИ!

Разфасовка: 150мл.


Добави към количката:

  • Произведено от: NURS LOKMAN HEKIM,Турция


Този продукт е добавен към нашия каталог Saturday 04 February, 2017.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.