ЧЕРНА ПОЧИСТВАЩА МАСКА "VOOX"

29.00лв.

“VOOX” ЧЕРНА ПОЧИСТВАЩА МАСКА

Активни  съставки: активен въглен на прах,екстракт от хамамелис, екстракт от цвят на обикновена лоницера /род орлови нокти/, екстракт от цветовете на теснолистна върбовка, екстракт от евкалипт, екстракт от приморски бор, масло от листа на розмарин, масло от жожоба, масло от семена на грейпфрут, глицерин. 

Активните съставки проникват в кожата в дълбочина и помагат за отстраняване на замърсяванията, отпушват порите и намаляват видимостта им. Ценният състав ефективно детоксикира кожата и действа като магнит за нечистотиите. 

Маската дава възможност за по-дълбоко почистване, оставяйки лицето Ви свежо. Основните съставки като екстракт от розмарин, евкалипт, грeйпфрут и върбовка успокояват кожата, а екстракта от жожоба подобрява еластичността. Съдържанието на почистващ въглен осигуряват ефективното свързване  с черните точки като след отлепяне извличат от кожата мървите клетки и почиства в дълбочина порите след отлепяне на маската. Кремообразната формула е кадифено нежна към кожата – подобрява вида ѝ, без да я изсушава. Формулата е тествана под дерматологичен контрол.

Ефективна черна отлепваща се маска е специално разработена за да проникне дълбоко в порите на кожата за да минимизира и предотврати образуването на черни точки, замърсяване и омазняване в Т-зоната на лицето. 

Иновативната и дълбоко почистваща черна отлепваща се маска съдържа натурални растителни екстракти за намаляване и предотвратяване на замърсявания и запушени пори. Съдържанието на натурални съставки и активни почистващи компоненти  осигуряват ефективното свързване и залепване на маската към черните точки и мъртвите клетки, които се извличат от кожата, когато маската се отстранява. Ако продължите да използвате маската с течение на времето постепенно ще се намали производството на себум от кожата. След употреба, кожата става по-гладка, тена се изравнява и порите се свиват. Растителните екстракти са изключително чисти и сертифицирани със сертификат HALAL.

Маската е подходяща за всички типове кожа, особено за мазна и склонна към разширени пори.

Не съдържа оцветители, парабени, минерални масла или силикони.

Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба! Оставете маската да действа за 20-25 минути, докато изсъхне напълно. След това внимателно отлепете маската. За най-добри резултати, използвайте веднъж или два пъти седмично, след което е препоръчително за завършване на процедурата да се нанася и овлажняващият крем.

Стъпки при употреба:

1. Почиствате кожата на лицето и слагате топла влажна кърпа върху него в рамките на 3-5 минути. За по-ефикасни резултати, маската трябва да се използва след баня, защото порите на кожата са отворени.

2. Нанасяте равномерно около желаните точки на лицето (слоят трябва да е нито твърде тънък , нито твърде дебел)

3. Изчаква се, докато изсъхне изцяло (минимум 20 мин.) и след това внимателно се издърпва /отлепя/ от лицето.

Не натискайте силно, а отлепяйте много внимателно. Бъдете деликатни, за да не зачервите кожата си. След като приключите първата процедура, ще осъзнавате, че черните точки са намалели значително.

4. Почистете лицето си с топла вода и мек натурален сапун.

5. След премахване на маската, порите на лицето са все още добре отворени, така че може механично - с пръсти да почитите по-дълбоките пори.

6. Може да разнесете хидратиращ крем след почистване на кожата.

Ефектът е забележим още след първото почистване на лицето!

Разфасовка: 100мл./опаковка - туба/


Добави към количката:

  • Произведено от: NURS LOKMAN HEKIM,Турция


Този продукт е добавен към нашия каталог Saturday 04 February, 2017.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.