МИНЕРАЛ ЗЕОЛИТ /КЛИНОПТИЛОЛИТ/ НА ПРАХ ЗА ВЪТРЕШНА УПОТРЕБА

39.90лв.

МИНЕРАЛ ЗЕОЛИТ /КЛИНОПТИЛОЛИТ/ НА ПРАХ ЗА ВЪТРЕШНА УПОТРЕБА - 100% НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ

RHODOSORB-H (ПРАХ) е активна, биологична хранителна добавка на базата 100% природен зеолит с високо съдържание на минерала клиноптионолит (над 84%) добиван в Родопите, който е модифициран и активиран по специална технология за максимален здравен ефект.

Какво ще рече активиран зеолит?

Най-общо казано – способността му, да се свързва с тежките метали и вредните за човешкия организъм елементи и да ги изхвърля от него, се увеличава десетки пъти!

При търсене и употреба на зеолит е много важно да се купува само висококачествен активиран зеолит, който да е 100% чист и безопасен за използване. Клиноптилолитовия зеолит е доказал, че е много полезен минерал, което кара много компании да се опитват да произвеждат свой собствени форми на зеолитови добавки. Те понякога използват в търговската мрежа зеолит като хранителна добавка, който е предназначен за филтриране на вода и въздух, но не и за консумация от човека.

ПРОФИЛАКТИЧЕН ПРИЕМ: 30-40 дни по 2-2,5 г. на денонощие, разделени на 2 (по 1 кафена лъжичка сутрин на гладно и вечер), запивайки с чаша вода или прясноизцеден сок, като количеството приети течности за 24 часа да е не по-малко от 2 литра.

ПОВТОРЕН ПРИЕМ: Един път на 6 месеца

В КАЧЕСТВОТО НА РАДИОПРОТЕКТОР: 30-40 дни по 6-7 г. на денонощие, разделени на 3 приема (по 1/2 чаена лъжичка 20-30 минути преди хранене), запивайки с чаша вода или прясноизцеден сок, като количеството приети течности за денонощие, да бъде не по-малко от 2,5 литра.

ПРИ ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ: 4 месеца по 6-7 г. на денонощие, разделени на 3 приема (по 1/2 чаена лъжичка, 20-30 мин. преди хранене) запивайки с чаша вода или прясно изцеден сок, като количеството приети течности за денонощие, да бъде не по-малко от 2,5 литра.

Разфасовка: 100 гр.

Добави към количката:


Този продукт е добавен към нашия каталог Thursday 16 April, 2020.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.