МИНЕРАЛ ЗЕОЛИТ НА ПРАХ ЗА ВЪТРЕШНА УПОТРЕБА - НА КАПСУЛИ

49.90лв.

Минерал зеолит на прах за вътрешна употреба - на капсули

RHODOSORB-H е активна, биологична хранителна добавка на базата 100% природен зеолит с високо съдържание на минерала клиноптионолит (над 84%) добиван в Родопите, който е модифициран и активиран по специална технология за максимален здравен ефект.

Какво ще рече активиран зеолит?

Най-общо казано – способността му, да се свързва с тежките метали и вредните за човешкия организъм елементи и да ги изхвърля от него, се увеличава десетки пъти!

При търсене и употреба на зеолит е много важно да се купува само висококачествен активиран зеолит, който да е 100% чист и безопасен за използване. Клиноптилолитовия зеолит е доказал, че е много полезен минерал, което кара много компании да се опитват да произвеждат свой собствени форми на зеолитови добавки. Те понякога използват в търговската мрежа зеолит като хранителна добавка, който е предназначен за филтриране на вода и въздух, но не и за консумация от човека.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Високо ефективно средство за премахване на мускулните болки, възникнали при повишени физически натоварвания (абсорбира млечната киселина в мускулите). Превъзходно средство за неутрализиране на свободните радикали, изчиства организма, като регулира процесите на храносмилане и по този начин изхвърля токсичните и вредни вещества в това число и радиоактивните.

ПРОФИЛАКТИЧЕН ПРИЕМ: 30-40 дни по 2-2,5 г. на денонощие, разделени на 2 (по 1 капсула сутрин на гладно и вечер), запивайки с чаша вода или прясноизцеден сок, като количеството приети течности за 24 часа да е не по-малко от 2 литра.

Разфасовка: 80 бр. капсули

Добави към количката:


Този продукт е добавен към нашия каталог Sunday 03 November, 2019.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.