ТИЕНС ФЛЕКСИ/TIENS FLEXI

131.30лв.

ТИЕНС ФЛЕКСИ/TIENS FLEXI

Глюкозамин и Екстракт от Агарик

Основни активни съставки: Глюкозамин(растителен), Хондроитин, Екстракт от Агарик Блазей, Куркума, Екстракт от дяволски нокът, Хиалуронова киселина.  

  • Предимства: Гъвкави и здрави стави
  • Помага за поддържане на активен начин на живот във всяка възраст
  • Помага за възвръщане гъвкавостта на ставите
  • Защитава и смазва хрущялната тъкан в ставите
  • Отстранява дискомфорта в ставите, свързан с възрастта или работата
  • Осигурява противовъзпалително действие за ставите
  • Подобрява жизнеността

TIENS Флекси има цялостна и иновативна, базирана на Традиционната китайска медицина,противовъзпалителна формула от естествени класически съставки за грижа за ставите.
ТIENS Флекси съдържа Агарик блазей, в китайската традиция, известна като Гъба-Слънце. Тази специална съставка е една от най-популярните здравословни храни, растящи в Югоизточен Тибет, Юнан, Северен Съчуан в Китай. Тя е богат източник на витамини и минерали като калий,
фосфор, магнезии, калций, желязо. Гъбата реминерализира костите и ставите. Агарик блазей е богат източник на полизахариди като бета-глюкани, които осигуряват противовъзпалителни свойства, полезни при ревматоиден артрит.
Дяволският нокът е растение, произхождащо от Южна и Югоизточна Африка, което е богато на месинг, фенолни киселини и бета ситостерол глюкозид. Неговият обезболяващ и противовъзпалителен ефект има сходни функции с тези на нестероидните противовъзпалителни средства върху коленете и тазобедрените стави. Той е много ефективен срещу възпаления и е добър за здравето на ставите, ставните връзки и сухожилията.

Куркумата е растение, което има много дълга история на употреба, датираща от близо 4000 години. Тя е широко използвана в Традиционната китайска медицина при контузии и ревматични болки от много дълго време. Тя е богата на джинджифилов месинг, куркумин и т.н. От куркумата са изолирани повече от 100 активни компонента, включително турмерон и куркуминоиди, които проявяват противовъзпалителен и антиоксидантен ефект, полезен при остеоартит.

ТIENS Флекси има високо съдържание на класически съставки като Глюкозамин, Хондроитин и Хиалуронова киселина,ефективни при използване за грижа за ставите. Нашите хрущяли и стави имат достатъчно количество Глюкозамин и Хондроитин, когато сме млади, но с напредването на възрастта, тялото произвежда по-малко от тях, което извежда на преден план влошаването на състоянието на съединителната тъкан и ставите. TIENS Флекси има цялостна формула за ставите,съдържаща високи нива от тези две ценни съставки. Те помагат за поддържане на подвижността на ставите, предпазват структурата и еластичността на хрущялите. От своя страна Хиалуроновата киселина и Хондроитинът имат способността да привличат водата, наред с другите свойства, тяхната основна функция и полза за тялото ни е да свързват водата и да смазват подвижните части на тялото като стави и мускули. Така тези две съставки помагат за поддържане на нормалната функция на ставите като амортисьори и са полезни като лубрикант, помагайки за възвръщане на гъвкавостта на ставите и избягването на сутрешна скованост.

Препоръчва се за хора,които:

  • - Страдат от ставни проблеми
  • - Извършват усилена физическа работа и се нуждаят от допълнителна енергия
  • - Искат да защитят своите стави и мускули
  • - Водят активен начин на живот или спортуват редовно
  • - Желаят да предотвратят, свързаното с възрастта влошаване на здравето,като скованост на ставите, и искат да останат активни.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка дневно

Разфасовка: 60 таблетки


Добави към количката:

  • Модел: A 29
  • Произведено от: TIENS - ТЯНШИ


Този продукт е добавен към нашия каталог Wednesday 30 December, 2015.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.