СГЪСТЯВАЩ ШАМПОАН ЗА КОСА

49.00лв.

СГЪСТЯВАЩ ШАМПОАН ЗА КОСА

Активни съставки: Микронизиран диосмин, Хесперидин, Масло от морски зърнастец, Ku Shen

Описание: Поредният пионерски продукт на Colway. Неговата уникалност е в прилагането за първи път в световните препарати за коса на биологично активната формула на диосмина. Досега не бе намерен ефективен начин за активното кръвоснабдяване на космените фоликули (луковици). Затова продукта, който използва тази функция на диосмина, е наистина преломен.

Сгъстяващият косата шампоан на Colway, за разлика от другите шампоани на пазара, действа не само при миенето на главата, а чак до следващото измиване. Дори след изплакването на косата с вода диосминът остава в порите на кожата на главата. Луковиците на космите са далеч по-добре кръвоснабдени и намалената загуба на коса при ресане се забелязва още след първите едно-две измивания.

Трайният ефект на сгъстяване настъпва, когато всичките живи фоликули се подсилят и дадат нов косъм, който израства. Или след 2-3 месеца, през които препоръчваме системно миене на главата с шампоана не по-рядко от два пъти седмично. Препоръчва се и втриване в кожата на главата на Натуралния Колаген Graphite, който активно подпомага действието на шампоана.

Препаратът се препоръчва на хора с отслабени космени луковици и учестен косопад. Преди употреба разклатете силно опаковката.

Разфасовка: 200ml

Добави към количката:

  • Произведено от: COLVITA


Този продукт е добавен към нашия каталог Saturday 03 March, 2018.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.