СРЕБЪРЕН ЕЛИКСИР НА д-р СЛОН

49.00лв.

СРЕБЪРЕН ЕЛИКСИР НА д-р СЛОН

Активни съставки: Наносребро (Axonnite Silver), вода

Описание: Среброто е известно още от Средновековието не само като благороден метал, но и със силния си бактерициден ефект. Сребърните съединения са смъртоносни за бактериите, вирусите и гъбичките. Поредният „хит” на COLWAY, който ликвидира светкавично язви, циреи, екземи, гъбични инфекции, инфекциозни и възпалителни огнища, както и други болестни състояния на кожата, включително и на лигавицата. Той ускорява зарастванията, лекува симптомите на инфекции на дихателните пътища, ушите, очите и половите органи… Продуктът съдържа Axonnite Silver.

Сребърният еликсир (или Еликсира на д-р Слон) е толкова прост продукт, че не виждаме поле за просвещаване на нашите дистрибутори. Който все пак би потърсил знания за всичките невероятни излекувания с този препарат, трябва първо да прочете за феномена на река Ганг, която носи невъобразимо количество мърсотии, фекалии и разлагащи се трупове на животни и хора. Същевременно обаче десетки милиони хора пият тази вода, къпят се в нея, а не избухват епидемии. Защо?

Защото водите на Ганг съдържат 25 пъти повече кислород, отколкото която и да е друга голяма река на планетата! Както и големи залежи от сребърни частици в тинята на тази огромна канализация. Хиндусите не само вярват, но и знаят, че Свещената река лекува много инфекции, ако се къпят в тази вода. Така е било от векове и до днес…

Разфасовка: 75ml

Добави към количката:

  • Произведено от: COLVITA


Този продукт е добавен към нашия каталог Saturday 03 March, 2018.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.