СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ И ПЧЕЛЕН МЕД - 1000мл.

17.20лв.

СИРОП ОТ ЧЕРЕН БЪЗ И ПЧЕЛЕН МЕД

Този сироп е приготвен изцяло от натурални и качествени продукти. Не съдържа консерванти и оцветители. Стъклената бутилка и изключително удобната капачка, позволяват да съхранявате сиропа дълго време, без той да губи полезните си качества. Бутилката съдържа 1000 мл. концентриран сироп от бъзак, който е достатъчен за 7 л. разтвор.
В последните години са проведени над 800 клинични и лабораторни проучвания, които доказват лечебните свойства на бъза. Доказано е, че плодчетата на черния бъз са богати на антициани, спомагащи за мощната антиоксидантна активност на черния бъз: 3,5 пъти по-висока от тази на витамин Е.
През 2001 година е доказано, че екстракт от черен бъз може да бъде „натурално лечебно средство с антивирусни свойства, особено срещу различни видове грип”. Бъзът има множество лечебни свойства. Едно от тях е при простуда и грип, защото предизвиква изпотяване и сваля високата температура. Плодчетата на растението, било то свежи или сушени, са отлично средство против анемии. Черният бъз е изключителен полезен за сърцето и помага за сваляне на кръвното налягане. С това не свършват лечебни приложения на черния бъз. Чай от неговите цветове спомага при пресипнал глас и възпаление на горните дихателни пътища, хемороиди, воднянка, високо кръвно налягане, импотентност, възпаление на пикочните пътища, възпаление на бъбреците и пикочния мехур, възпаление на простатата, уриниране на кръв, задух, затлъстяване. Отварата от листата на черния бъз лекуват кожни обриви, хемороиди и ревматизъм.
Знаейки всичко това производителя избра за Вас най-качествения сироп от плодчетата на черен бъз съчетан с великолепен, пчелен мед.
Не съдържа консерванти и е приготвен от 100 % натурални продукти.

Разфасовка: 1000мл.

Добави към количката:


Този продукт е добавен към нашия каталог Friday 24 January, 2020.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.