ТИНКТУРА ШАФРАН - 100мл

18.50лв.

ТИНКТУРА ШАФРАН - 100мл

Панацея – тинктура Шафран е част от новата серия Витал на Панацея™. Продуктът подкрепя имунната система и действа положително върху централната нервна система и когнитивните процеси.

Състав: стандартизиран водно-етанолов екстракт от: Шафран (венчелистчета) /Crocus sativus​/ етанол 62-68 об. %

Как действа тинктура Шафран?

Основният биоактивен компонент, на който шафранът дължи славата си е кроцин – вещество, оказващо силно антиоксидантно, имуномоделиращо и антипролиферативно действие. Друг доказан ефект е свързан с положителното действие на билката върху серотониновия метаболизъм, което я превръща в подходящо средство при депресия и безсъние.

Шафранът е доказано ефективен при лечението на нарушения на ученето и паметта, което го прави подходящо помощно средство както при лечение на невродегенеративни състояния като болестта на Алцхаймер и болестта на Паркинсон, така и при профилактичен прием с цел стимулиране на паметта и процесите на учене.

Изцяло натурален продукт. Не съдържа оцветители, ароматизатори и консерванти.

Дозировка: по 30 капки, разтворени в 50мл минерална вода или сок, до 3 пъти на ден.

Да не се употребява от деца, бременни и кърмещи да се консултират с лекар преди употреба.

*Панацея – тинктура Шафран е хранителна добавка. Продуктът може да се прилага както самостоятелно, така и в съчетание с фармацевтични лекарствени средства. Тинктурите от серията Витал не са лекарствено средство и не може да се използват като заместител на предписаната от Вашия лекуващ лекар медикаментозна терапия.

Нетно количество: 100мл

Добави към количката:


Този продукт е добавен към нашия каталог Tuesday 17 July, 2018.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.