ЦИНК /капки/ "BIOMINERALI"

12.00лв.

ЦИНК /капки/ "BIOMINERALI"

Zn    ПРОФИЛАКТИКА НА ЦИНКОВИЯ ДЕФИЦИТ

Цинкът (Zn) е незаменим Биоминерал за биохимичните функции на живите организми.

Поддържа ензимната система, клетките и синтеза на белтъчините. Командва съкращаването на мускулите. Помага за образуването на инсулин. Играе важна роля за стабилността на кръвта против анемия и за поддържане на алкално-киселинния баланс в организма. Оказва благоприятен ефект върху простатата, както и върху развитието на половите органи. Оказва влияние върху мозъчната функция, при лечение на умствени смущения и церебрална парализа. Съдейства за растежа и пъргавината на ума. Необходим е при ДНК-синтеза. Използва се за лечение на заболявания на черния дроб (цироза), ентерит,  дерматит, псориазис,  ревматоиден артрит, лупус, церебрална парализа, чести простудни заболявания, влошаване на зрението, при проблеми с кожата и косата.

Цинкът повишава устойчивостта към инфекции, подпомага зарастването на рани, ускорява растежа, повишава ефективността, подобрява паметта, предпазва от косопад.

Недостигът на цинк забавя възстановяването на мускулните влакна,  води до загуба на апетит, временно безплодие, отслабена имунна система и трудно заздравяващи рани, атеросклероза,  хипертрофия на простатата (неканцерогенно увеличаване на простатната жлеза), хипогонадизъм (отслабена дейност на половите жлези), проблеми и нарушения в менструалния цикъл.

Богатата на цинк диета поддържа имунната система, спомага за енергийния метаболизъм и регулира растежа,  стимулира производството на семенна течност и подвижността на сперматозоидите, като подобрява работата на простатата и тестисите. Подобрява половите функции, предпазва от безплодие. Силен антиоксидант, защитава от стрес. Намалява отлагането на холестерол, подобрява нивото на витамин А.

Препоръчан от лекарите Цинк “Биоминерали” може да се използва като допълнително средство в комплексната терапия на редица заболявания:

-          при заболявания на черния дроб

-          стеаторея, ентерит, глисти

-          дерматити и псориазис

-          бъбречни заболявания

-          хиповитаминоза D

-          анемия

-          захарен диабет

-          ревматоиден артрит, лупус еритематозус

-          хипогонадизъм

-          алопеция, косопад

-          церебрална парализа

-          бременност и кърмене

При профилактика на цинково дефицитни състояния на организма, един флакон Цинк “Биоминерали” 10 мл е достатъчен за около 15 дни. Профилактичният курс трае от 1 – 6  месеца ежегодно.

ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА

Хранителна добавка

Цинк “Биоминерали” - капки е предназначен за профилактика на цинково дефицитни състояния на организма.

Състав: флакон 10 мл 10.5% разтвор на цинков глюконат (1050 mg цинков глюконат) в дестилирана вода, неутрален.

Трайност: 18 месеца, указва се на опаковката.

Начин на приложение: За възрастни и деца над 12 години от 10 до 20 капки се добавят в чаша вода. Да се приема в профилактични дози - 1 път на ден в продължение на 1 - 6 месеца! Максимална дневна доза - 25 капки

Условия на съхранение: при температура 0 – 18оС.Отвореният флакон да се съхранява в хладилник не повече от 1 месец.

Внимание!

Да не се превишава препоръчителната доза!

Да се съхранява на недостъпно за деца място! Продуктът не може да замени пълноценното и здравословно хранене!


Добави към количката:

  • Произведено от: BIOMINERALI


Този продукт е добавен към нашия каталог Sunday 14 April, 2013.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.