TIENS - МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН УРЕД ЗА ЗДРАВЕ

367.50лв.

TIENS МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН УРЕД ЗА ЗДРАВЕ

TIENS Мултифункционалния уред за здраве е най-добрата комбинация от традиционната китайска медицина и висококачествените патентовани технологии, която проправи нов път в областта на човешкото здраве. Той е интегрирано уелнес устройство, което балансира кръвообращението, осигурява третиране с лазер и вибриращ масаж, чрез усъвършенствана едночипна система за управление.

Проектиран като интелигентен едночипов микрокомпютър, Мултифункционалният уред за здраве на TIENS, балансира кръвното налягане в човешкото тяло като коригира разликата в електрическия потенциал на главата, връщайки неестествения електрически потенциал на главата към нормално състояние. В същото време, чрез използването на лазерно излъчване, апаратът подобрява микроциркулацията на кръвта и предотвратява сърдечно-съдовите заболявания. Функцията на вибрационен масаж предлага чувство на наслада и комфорт като същевременно коригира електрическия потенциал на главата, облекчавайки умората в мозъка и подобрявайки паметта.

Регулиране на биоелектричеството

TIENS Мултифункционалният уред за здраве безопасно, бързо и лесно възстановява баланса на електрическия потенциал. Принципът на работа на Мултифункционалния уред за здраве на TIENS е коригиране на електрическия потенциал на увредените клетки, използвайки принципа на биоелектричеството, така че да се коригира биоелектричния баланс на тялото ни.

Регулиране на кръвното налягане

При използване на функцията за разресване, уредът регулира и възстановява баланса на електрическия потенциал на главата. С вградената си специална схема, която активира затворен кръг с човешкото тяло за увеличаване на отрицателния заряд, той регулира бързо небалансирания потенциал до здравословно състояние. Апаратът намалява вискозитета на кръвта и изчиства вредните вещества, натрупани върху лигавицата на артериите и по този начин регулира кръвното налягане.

Той не само има способността да понижава кръвното налягане, но също така повишава ниското кръвно налягане до неговите нормални стойности, защото той дължи своите лечебни ефекти на регулирането на баланса на електрическия потенциал в човешкото тяло.

Предотвратява сърдечно-съдови заболявания

TIENS Мултифункционалният уред за здраве използва ниско интензивен лазер (с 650-нанометрова дължина на вълната и 5-миливата мощност), с широк спектър от биологични ефекти, които подобряват микроциркулацията, премахват свободните радикали, подсилват имунната система и намаляват вискозитета на кръвта и ограничават образуването на тромби.

Предотвратяват падането на косата и оплешивяването

Нискo интензивното лазерно излъчване върху кожата на главата  видимо увеличава регенериращите способности на капилярите и колагеновите влакна, подобрява метаболизма в стволовите клетки на космените фоликули, насърчавайки регенерацията на косата, спира нейното падане и ограничава някои дерматити като себореен дерматит.

Масаж за запазване на здравето

Според учението на традиционната китайска медицина за меридианите и колатералните канали, масажирането на акупунктурните точки на главата, се извършва лесно чрез разресване. Апаратът ефективно облекчава световъртеж и главоболие, причинено от прекомерно натоварване на мозъка, така намалява мозъчната умора, подобрява паметта, събужда мозъка, както и предпазва здравето и прави профилактика на множество заболявания.

Внимание:

Употребата на продукта не се препоръчва за хора с електронни медицински импланти като пейсмейкъри на сърцето, бременни жени, пациенти с психични заболявания или бъбречна недостатъчност, както и тези, които са алергични към продукта. 

ПРЕДИМСТВА:

- Балансира кръвното налягане

- Предотвратява сърдечно-съдови заболявания

- Подобрява метаболизма на клетките на космените фоликули

- Подпомага регенерацията на косата и предотвратява косопада

- Облекчава главоболие

- Намалява вредните ефекти от радиацията върху човешкото тяло

- Увеличава възстановителните способности на капилярите и колагеновите влакна

Традиционната китайска медицина в съчетание с модерните технологии за отлично Здраве, Баланс & Жизненост!


Добави към количката:

  • Модел: D 02
  • Произведено от: TIENS - ТЯНШИ


Този продукт е добавен към нашия каталог Monday 09 January, 2017.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.