TIENS DiCHO ОЗОНАТОР ГЕНЕРАЦИЯ II

787.50лв.

TIENS DiCHO ОЗОНАТОР ГЕНЕРАЦИЯ II

Огромният прогрес на цивилизацията е задоволил много от материалните ни нужди, но редом с това е донесъл и множество опасности за здравето. Храните, които приемаме ежедневно – плодове, зеленчуци, ориз, месо, риба – съдържат пестициди, изкуствени торове, хормони и други опасни за здравето вещества. Незабележими в ежедневието, те не причиняват никакви видими симптоми, но натрупването им в дългосрочен план отслабва имунната система, а вредният ефект може дори да се предаде на следващото поколение. Мирисът на формалдехид в наскоро пребоядисания ни дом, бактериите по приборите за хранене, бибероните, играчките, дрехите и бельото – всички те крият опасности за нашето здраве. Въпросът е, какво можем да направим? Тези вещества могат да бъдат отстранени с помощта на устройство, използващо уникалните свойства на озона - TIENS Озонатора за почистване на Плодове & Зеленчуци, Генерация II. Уредът произвежда озон, който не само пречиства храната и водата, но и дезинфекцира въздуха в дома и офиса,  убива бактерии, гъбички и червеи.

ОПИСАНИЕ

Озонът (O3) е мощен природен окислител.Озонът (О3) е естествен агент, който чрез окисление унищожава биологичната структура на бактерии, вируси и други микроорганизми в кратък период от време, следователно той убива бактерии, дезинфектира и обезпаразитява, повишава антисептичните свойства и запазва свежестта, премахва лошата миризма и пречиства въздуха.Неговите антимикробни свойства са най-мощните сред други стерилизиращи агенти. Озонът е 50 пъти по-ефективен и има 3000 пъти по-бързо бактерицидно действие в сравнение с хлора. В същото време, по време на използването му не се отделят канцерогенни вторични продукти, какъвто е случаят с традиционния хлорин.

TIENS създаде генератор на озон - TIENS DiCHO Озонатор за почистване на Плодове & Зеленчуци, Генерация II - който се възползва от уникалните свойства на Озона за нуждите на всекидневния живот. Устройството използва електрически разряд за трансформиране на кислорода - O2 във въздуха в Озон - O3. Озонът действа на базата на окислението. По време на реакции, включващи Озон, допълнителният кислороден атом се освобождава и се свързва с веществото Озон, на което реагира. Накрая се създава чиста и стабилна молекула кислород (О2). Озонът, освобождаван от TIENS DiCHO Озонатор за почистване на Плодове & Зеленчуци, Генерация II въздейства на водата до получаването на озонирана вода, която има силен ефект на стерилизация и може напълно да дезинфекцира храни, за да ги направи безопасни за ядене или консумация. Разтворен във вода, Озонът е дори по-мощен. Затова, Озонът се използва в различни сектори на индустрията: храна, месо, млечни продукти или козметика. 

 

Дори и малка концентрация на Озон убива акари и предотвратява по-нататъшното им разпространение. Озонът причинява разпадането на въглеродните пръстени, които могат да бъдат открити във веществата, съдържащи се
в разтворители, органични лакове, лепила и други. Озонът унищожава миризмите и вредните ефекти, които те имат върху хората и животните. Освен това, разтворен във вода, Озонът има още по-добър стерилизиращ ефект.
Чрез използването на Озон, се премахват всички вредни остатъци във водата, храната и кухненските прибори, което дава превъзходство на Озона пред останалите бактерициди.

ДЕЙСТВИЕ

TIENS Уреда за очистване на Плодове & Зеленчуци е универсален, изключително полезен продукт за модерния дом и офис. Той може да се използва за широк диапазон на почистване и дезинфекция:

 • Убива бактериите и премахва пестицидите от плодовете и зеленчуците, подобрява тяхното качество и вкус, което е важно за нашето здраве
 • Разгражда хормоните и антибиотиците, съдържащи се в месото и морските дарове
 • Удължава свежестта на храната
 • Пречиства и насища с кислород водата, като по този начин тя е по-добре усвоима за организма; Освен това, къпането с озонирана вода помага за облекчаване на кожни заболявания като гъбични инфекции, например.
 • Пречиства и дезинфекцира въздуха от бактерии, гъбички и червеи в дома и офиса, премахва миризми като цигарен дим, формалдехид
 • Стерилизира чинии, бутилки, кърпи и дрехи
 • Елиминира (а не прикрива!) органични и неорганични миризми включително цигарен дим, огън и животински миризми. Може да се използва в дома, в офиса, в колата. Особено препоръчително е озонизирането на дома по време на периоди на интензивни алергични симптоми през есента и зимата.

 

АКЦЕНТИ НА ИНОВАТИВНИЯ

TIENS DiCHO Озонатор за почистване на Плодове & Зеленчуци, Генерация II

 • Модерен външен вид

Правоъгълен дизайн, черно-бял цвят, голям LCD дисплей

 • Дизайн с тъч контрол

Система за контрол с докосване, голям размер LCD дисплей с четири режима за плодове, зеленчуци, месо и съдове. Натиснете, който и да е един от тях в продължение на 1 секунда, за да започне да работи, натиснете стоп, за да се спрете уреда, лесна и интуитивна работа.

Системата ще премине на икономичен режим, ако в рамките на 2 минути няма зададена операция. LCD дисплеят ще се изключи и ще ви спести пари.

 • Дизайн с окачване на стена и добавена стойка за повдигане

Окачването на стената може да спести място и изглежда по-красиво,  а новосъздадената стойка предлага повече начини на поставяне.

 • Висока степен на освобождаване на озон

TIENS DiCHO Озонатор за почистване на Плодове & Зеленчуци, Генерация II създава двойно по-голяма емисия на Озон, което осигурява по-добра стерилизация.

 • Обновен озониращ камък

По-големият озониращ камък създава повече озон за същото време, което води до по-добре балансирана и по-бърза дезинфекция.

 • Скритата кутия за съхранение с голямо водоустойчиво покритие

Скритата кутия за съхранение с голямо водоустойчиво покритие е идеалното решение -

всички необходими аксесоари могат да бъдат прибрани там прилежно.

 • Енергоспестяващ и лек

DiCHO Озонатор за почистване на Плодове & Зеленчуци, Генерация II е безвреден за околната среда, тъй като за своята работа използва само 15 W. Той също е много лек - теглото му е около 1,2 кг.

 

ВАЖНО

По време на употреба TIENS Уредът за очистване на Плодове & Зеленчуци трябва да бъдет поставен по-високо, отколкото продуктите, които се пречистват. По този начин водата няма да се върне към уреда и да причини повреди.

Допълнителна информация за продукта

Нетно съдържание
1200.0 g
Напрежение
15.0 V

Добави към количката:

 • Произведено от: TIENS - ТЯНШИ


Този продукт е добавен към нашия каталог Monday 09 October, 2017.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.