НАТУРАЛЕН ШАМПОАН С ЧЕСЪН, ЛАЙКА И МЕД

21.00лв.

НАТУРАЛЕН ШАМПОАН С ЧЕСЪН, ЛАЙКА И МЕД „TRES/HERBAL”

Професионален, интензивен и укрепващ шампоан с билкови екстракти. Новата формула е обогатена със супер активен комплекс, съдържащ екстракт от чесън, лайка и мед.

Натурален шампоан, който подсилва растежа, стопира косопада, повишава регенерирането на нови космени фоликули, премахва вредните токсини от кожата на главата, подобрява структурата на косъма и укрепва корените на косата! Подхранва кожата на скалпа, увеличава обема, регулира хидратацията и омазняването на косъма. Алицинът в чесъна помага за увеличаване на кръвообращението в кожата на главата, което от своя страна заздравява корена и цялостната структура на косъма. Този химичен елемент изпълнява и значима роля в стимулирането растежа на косата. Лайката е известна с успокояващото си, противовъзпалително, овлажняващо и омекотяващо действие. Слънчевата билка ще подсили и укрепи корените на косата ви, ще й придаде обем и блясък и лъскавина. Отдавна е известна и способността на това нежно цветче да поддържа и подсилва цвета. Пчелният мед е натурален овлажнител. Той извлича влага от въздуха и я прилага в онези слоеве на кожата, където е най-нужна за дълготрайна хидратация. Изключително полезен за възстановяване на увредена и боядисана коса. Богат е на витамини и минерали, които действат антиоксидантно и предпазват от загуба на коса.

Професионален, натурален шампоан, който съдържа иновативна система от активни съставки, която изглажда люспите на косата, предпазва от накъсване и като резултат, косъмът става по-дебел.

Без аромат на чесън!

ПРОФЕСИОНАЛНА ФОРМУЛА ЗА ЗДРАВА КОСА!

Чесънът се използва за укрепване на косата, за подобряване растежа и отстраняване на пърхота Фитонцидите, които се съдържат в него, убиват бактериите, а етеричните масла усилват притока на кръв към мастните жлези и помагат за изчезването на пърхота и косопада.

Чесънът притежава някои азотосъдържащи вещества, витамините В, С и D, ферменти, хормонално действащи вещества, холин, голяма гама от минерални вещества. Особено е мястото на фитонцидите в него, както и на две антибиотични вещества – алицин и гарлицин. Специфичната му миризма идва от етеричното масло, в състава на което влизат различни полисулфиди.

Алицинът в чесъна помага за увеличаване на кръвообращението в кожата на главата, което от своя страна заздравява корена и цялостната структура на косъма. Този химичен елемент изпълнява и значима роля в стимулирането растежа на косата. Чесънът също има антибактериални и противогъбични свойства, които помагат при лечение на пърхот и сърбеж по скалпа. Сярата пък, присъстваща в състава на чесъна, също е верен помощник в борбата срещу пърхота и предотвратява риска от неговата повторна поява.

Ако косата ви е изтощена и слаба, измиването с отвара от лайка ще направи чудеса с нея. Лайката е уникален дар от природата и има изключителен ефект върху косата. От древни времена лайката не само се е консумирала заради лечебните й свойства, но се е използвала и като средство за разхубавяване. Известна с успокояващото си, противовъзпалително, овлажняващо и омекотяващо действие. Слънчевата билка ще подсили и укрепи корените на косата ви, ще й придаде обем и блясък и лъскавина.

От векове се говори за лечебните свойства на пчелния мед, който е основна съставка в различни рецепти за много проблеми с косата. Той е незаменим помощник и в борбата с косопада, където е основно средство за поддържане на гъста и силна коса.

Шампоана е подходящ за всички типове коса и ежедневна употреба.

Не съдържа синтетични аромати, оцветители и консерванти, силикони, парабени и минерални съставки на маслена основа.

Начин на употреба: Нанесете на мокра коса и разнесете с лек масаж. Изплакнете обилно с вода. Подходящ за ежедневна употреба.

Разфасовка: 700 мл


Добави към количката:

  • Произведено от: NURS LOKMAN HEKIM,Турция


Този продукт е добавен към нашия каталог Tuesday 04 July, 2017.

WARNING: An Error occurred, please refresh the page and try again.